Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

21. jul 2018.

Uvod u krunsko dešavanje ovodišnjeg Vrnjačkog karnevala – veliku karnevalsku povorku večeras u 20.00 u Vrnjačkoj Banji, bio je nastup plesačica iz Rio de Žaneira, koje svake godine naprave pravu karnevalsku atmosferu

Osam dana, više od 70 programa, više od 2.000 učesnika i nekoliko stotina hiljada posetilaca, prema rečima organizatora – Turističke organizacije Vrnjačka Banja, biće rezultat ovogodišnjeg Vrnjačkog karnevala. Uz proslave organizovane povodom Dana opštine i proslave jubileja – 150 godina organizovanog bavljenja turizmom u Vrnjačkoj Banji, tokom dosadašnjih šest karnevalskih dana, U Vrnjačkoj Banji gostovali su Osvajači, Simfonijski orkestar iz Kragujevca, Bijelo dugme, Vasil Hadžimanov, Dženan Lončarević, Ana Bekuta, Aca Lukas.

Pogledajte deo nastupa vatrenih Brazilki

Na Platou kod vrapca sinoć su svojim nastupom publiku oduševile vatrene Brazilke koje svake godine svojim nastupom naprave pravu karnevalsku atmosferu.

One dolaze iz Rio de Žaneira, grada u kojem se u februaru svake godine održava najveća žurka na svetu . Ove godine na karnevalu u Rio de Žaneiru učestvovalo je šest miliona ljudi, od čega milion i po turista. Većina njih bila je na uličnim žurkama, pošto paradni stadion "Sambodrom" može da primi “samo” 72.000 ljudi. Takmičilo se više od 3.000 plesača, muzičara i vozača pokretnih platformi, za bezbednost je bilo zaduženo 17.000 policajaca, a prihod od karnevala prešao je milijardu dolara.

Velika međunarodna povorka večeras počinje u 20 časova, a više od 2.000 učesnika povorke dolaze sa Kube, iz Malezije, Arube, iz Italije, Slovenije, Makedonije, Rumunije, Bugarske...

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments