Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

12. septembar 2018.

Klemens Saks, prvi čovek nemačke kompanije koja u Kraljevu gradi svoju najveću fabriku u Srbiji (kako je najavljeno  za nekoliko godina zaposliće 4.000 do 5.000 ljudi) obići će radove na parceli na Ratarskom imanju

Generalni direktor kompanije „Leoni Srbija“ Klemens Saks posetiće Kraljevo sutra (četvrtak, 13. septembar). On će sa gradonačelnikom grada Kraljeva dr Predragom Terzićem i saradnicima, obići radove na parceli na Ratarskom imanju gde je u toku izgradnja fabrike ove kompanije.

Vlada Srbije proglasila je izgradnju i otvaranje fabrike nemačke kompanije „Leoni” za projekat od nacionalnog značaja i shodno tome poklonjen im je plac od 13,5 hektara, na lokaciji Ratarsko imanje u Kraljevu. Više o tome čitajte OVDE

U februaru ove godine, Klemens Saks, generalni direktor „Leonija“ za Srbiju, najavio je da će ta kompanija tokom leta ove godine početi gradnju fabrike za proizvodnju kablova u Kraljevu u kojoj će « biti posla za 4.000 do 5.000 radnika“. Izgradnja objekata na Ratarskom imanju  počela  je prošlog meseca. O tome OVDE čitajte šta je portal Krug ranije pisao.

Prema najavama Saksa, u svoju četvrtu fabriku u Srbiji i u prvu fabriku koja se posle 30 godina gradi u Kraljevu, ova kompanija ima nameru da uloži više od 60 miliona evra.

Saks je tada, prilikom obilaska niške fabrike «Leoni» izjavio da bi prema planovima ove kompanije, gradnja fabrike u Kraljevu koja će imati 45.000 kvadrata trebalo da bude završena krajem 2019. ili početkom 2020. godine.

«Leoni» u Srbiji posluje od 2009. godine, a u svojim pogonima u Prokuplju, Malošištu i Nišu trenutno zapošljava oko 6.000 radnika.

LEONI Grupa, proizvođač žica, optičkih vlakana, kablova i kablovskih sistema, sa više od 86.000 zaposlenih u 30-ak zemalja sveta, u Srbiji posluje kao LEONI Wiring Systems Southeast d.o.o. osnovan u Prokuplju 2009. godine.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments