Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

25. septembar 2018.

Specijalni učesnik biće nemačka kompanija „Leoni“ koja u Kraljevu do 2021. planira da zaposli više od 4000 radnika, a na Sajmu visokog obrazovanja i zapošljavanja će predstaviti svoje planove zapošljavanja, mogućnosti stipendiranja, obuka, radne prakse

U Kraljevu će, najavljuju iz kraljevačke filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, u utorak 16. oktobra u Domu Vojske Srbije (Karađorđeva 5) od 12:00 do 16:00 biti organizovan „Sajam visokog obrazovanja i zapošljavanja“, namenjen pre svega učenicima završnih razreda srednjih škola i nezaposlenima.

Cilj Sajma je promocija kvalitetnog akademskog obrazovanja, pa će predstavnici fakulteta sa svih univerziteta u Srbiji imati priliku da predstave svoje akademske studije, upoznaju potencijalne studente sa uslovima studiranja i pomognu im da lakše donesu odluku o svom budućem profesionalnom i životnom pozivu.

Specijalni učesnik Sajma je nemačka kompanija „Leoni“ doo, koja se bavi proizvodnjom kablova za automobilsku industriju i među vodećim je u svetu, i u narednom periodu (do 2021.god) planira da zaposli više od 4000 radnika, u. Na Sajmu zapošljavanja kompanija će predstaviti svoje planove zapošljavanja, mogućnosti stipendiranja, obuka, radnih praksi... Ponuda radnih mesta u kompaniji „Leoni„biće istaknuta na mapi Sajma, a zainteresovana lica će imati priliku da se informišu i konkurišu.

Očekuje se prisustvo oko 1.500 učenika završnih razreda srednjih škola. Sajam istovremeno nezaposlenima i građanima Kraljeva predstavlja pravu priliku da na jednom mestu neposredno od predstavnika mnogih fakulteta u direktnom kontaktu i razgovoru, saznaju više o svom budućem pozivu, potrebama kompanije „Leoni“ d.o.o. zapošljavanju i uslovima rada.

Organizatori Sajma su Grad Kraljevo, Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Kraljevo i Fakultet za mašinstvo i građevinarstvo u Kraljevu, u saradnji sa Školskom upravom Grada  Kraljeva, Regionalnom privrednom komorom Moravičkog i Raškog upravnog okruga, Vojskom Srbije i medijima.

Profesionalnost i ozbiljnost sajamske manifestacije svojim prisustvom upotpuniće predstavnici Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju GIZ predstavljanjem svojih projekata i Nemački informativni centar DIMAK koji organizuje informativne događaje i treninge u vezi sa zapošljavanjem, obrazovanjem i karijerom zajedno sa Centralnom službom za međunarodno tržište rada i posredovanje stručne radne snage Savezne agencije za rad (ZAV/ BA) iz SR Nemačke i Nacionalnom službom za zapošljavanje (NSZ).

Sajam visokog obrazovanja i zapošljavanja ima poruku da je glavni koncept za uspeh – permanentno učenje i razvoj kompetencija potencijalnih zaposlenih.

Prijave za učešće na Sajmu zainteresovani mogu da dostave do 1. oktobra na telefon: 069/2617533 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Informacije o kotizaciji, kao i uputstva za prijavu nalaze se na linku Fakulteta za mašinstvo i građevinarstvo Kraljevo: http://www.mfkv.kg.ac.rs/index.php/sajam

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments