Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

16. oktobar 2018.

Paralelno sa operaterima regrutujemo i ostale profile, trenutno više od 40 zaposlenih već radi za fabriku u Kraljevu, a tražimo radnike i za veliki broj pozicija u različitim sektorima, kaže Jelena Spasić, direktorka ljudskih resursa u ovoj fabrici

Jelena Spasić, direktorka ljudskih resursa u kompaniji „Leoni Srbija“, koja je bila i jedini poslodavac na današnjem Sajmu visokog obrazovanja i zapošljavanja, istakla je da je njihova namera bila da se, pre svega predstave onima koji su došli da predaju radne biografije.

- Danas tražimo radnike za veliki broj pozicija u Sektoru za inženjering, trebaju nam procesni, proizvodni i industrijski inženjeri, kao i inženjeri u sektoru upravljanja kvalitetom, operateri, tehničari i specijalisti u sektorima finansija, lanca snabdevanja i ljudskih resursa – pojasnila je Spasić.

Obuka za prve operatere već je krenula, a za sada su regrutovane tri različite grupe operatera. Trenutno su 33 operatera na obuci u drugim „Leoni“ fabrikama u svetu.

- Paralelno sa operaterima regrutujemo i ostale profile. Trenutno ima više od 40 zaposlenih koji rade za fabriku u Kraljevu. Do kraja ovog meseca očekujemo da taj brod porastee do 50, a do kraja godine treba da imamo 150 zaposlenih u fabrici u Kraljevu – istakla je direktorka ljudskih resursa u fabrici „Leoni Srbija“.

Ona je pohvalila saradnju sa filjalom NSZ u Kraljevu.

- Sve vreme su sa nama i ako tako bude bilo do kraja, bićemo prezadovoljni što smo izabrali Kraljevo. Predselekciju, kod operatera, u odabiru kadra vrši NSZ, a onda stručne službe „Leonija“ rade intervjue i selekciju, a za sve ostale profile, selekciju u potpunosti radi „Leoni“, zajedno sa svojom internom službom ljudskih resursa -  istakla je Spasić.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments

Vreme

Kraljevo Serbia Cloudy, 0 °C
Current Conditions
Sunrise: 7:4 am   |   Sunset: 4:1 pm
100%     2.7 m/s     33.017 bar
Forecast
PET Low: 0 °C High: 1 °C
SUB Low: 0 °C High: 1 °C
NED Low: -2 °C High: 1 °C
PON Low: -5 °C High: -1 °C
UTO Low: -3 °C High: 0 °C
SRE Low: -5 °C High: 0 °C
ČET Low: -6 °C High: 0 °C
PET Low: -5 °C High: 3 °C
SUB Low: -1 °C High: 2 °C
NED Low: -3 °C High: 1 °C