Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

19. decembar 2018.

I ovako se podstiče natalitet: menadžment „Novog Autoprevoza“ iz Vrnjačke Banje već godinu dana za rođenje prvog i drugog deteta svojih radnika isplaćuje jednokratnu bespovratnu pomoć od 100.000 dinara, a za treće dete – duplo više novca

Preduzeće „Novi Autoprevoz“ iz Vrnjačke Banje od većine drugih poslodavaca izdvaja se po tome što od kalendarskog početka ove godine, svakom svom radniku za rođenje prvog i drugog deteta isplaćuje jednokratnu bespovratnu pomoć od 100.000 dinara, a za rođenje trećeg deteta – pomoć je duplo veća – 200.000 dinara. Po ovom osnovu, u 2018. godini do sada su u ovom preduzeću isplatili 200.000 dinara

Ovo preduzeće, posle loše privatizacije ponovo je na nogama, a početkom 2018. godine postalo je i ponosni nosilac licence broj jedan za pružanje usluga na stanici, koja je sada jedna od najlepših i najuređenijih u ovom delu Srbije. Ovu licencu izdaje Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, a kraljevačka glavna autobuska stanica nije uspela da je obezbedi.

Nekadašnji „Autoprevoz“ prošao je trnovit put, jer je posle loše privatizacije preduzeće bilo ugašeno, a onda pre skoro četiri godine registrovano pod nazivom „Novi Autoprevoz“. Od tada je, zahvaljujući aktivnostima lokalne vlasti i podršci države – za njih sve krenulo uzlaznom putanjom. Kroz autobusku stanicu u Vrnjačkoj Banji dnevno prođe oko 900 putnika na oko 200 polazaka. U dane praznika broj putnika na dnevnom nivou uveća se i na 2.000. Objekat autobuske stanice ima oko 3.000 kvadrata komfornog poslovnog prostora, redovno održavanje perona, 14 kamera za video-nadzor, savremeni sistem za obaveštavanje putnika. 

Pogledajte kako autobuska stanica u Vrnjačkoj Banji izgleda posle "vraćanja iz mrtvih" 

Svoj poslovni ugled i društvenu odgovornost u „Novom Autoprevozu“ pokazuju i akcijama za stimulisanje nataliteta, uveravajući nas sve koliko su na najlepši način shvatili neophodost da nas, zarad budućnosti ove zenmlje, ima – više.

 

 

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments