Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

14. februar 2019.

Uprkos hladnom vremenu, pred velikim brojem posmatrača, u Vrnjačkoj Banji je danas 11. put održano takmičenje u najdužem poljupcu, a pobednik je par iz Trstenika

Takmičenje na Mostu ljubavi tradicionalno se održava na Dan zaljubljenih ili vinogradara. Simbolično, parovi svoju ljubav najdužim poljupcem dokazuju na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji na kojem se već nalazi oko, kako se procenjuje, 10.000 zaključanih katanaca. Ove godine – pobedili su Trsteničani Jelica Živković i Dušan Erić, čiji je poljubac trajao  36 minuta i 17 sekundi.  Njihova nagrada biće velnes i spa vikend uživanje u Vrnjačkoj Banji. Jelica i Dušan kažu da nisu oborili rekord ovog takmičenja, ali – svoj lični u najdužem poljupcu – jesu, iako, kako kažu, nisu vežbali. U kategoriji najatraktivniji par pobedili su Gordana Jovanovic i Milan Ilić iz Aranđelovca.

Kao najstariji par, svoj doprinos ovogodišnjoj manifestaciji dali su i Anđelka i Radoš Lazović iz Ribnice kod Kraljeva, 75-godišnjaci čija divna višedecenijska ljubav prkosi godinama.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Jovana

    Gost - Jovana

    Moji baba i deda ?
    • Ime: Jovana