Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

28. mart 2019.

Evo zašto Sajam zapošljavanja u Kraljevu 3. aprila treba da posete nezaposleni programeri, inženjeri, tehnolozi, farmaceuti, pravnici, menadžeri prodaje, proizvodni, fizički i radnici obezbeđenja, građevinski i mašinski radnici, šivači

Filijala u Kraljevu Nacionalne službe za zapošljavanje, u saradnji sa Gradoom Kraljevom i Vojskom Srbije, organizuje Sajam zapošljavanja u  sredu  3. aprila od 12 do 15 časova, u sali Doma Vojske u Kraljevu.

Sajam je namenjen nezaposlenim licima koja će imati priliku da uspostave  direktan kontakt sa poslodavcima, da se informišu, a ukoliko ispunjavaju uslove - i konkurišu.

Ponudu slobodnih poslova predstaviće 50 firmi iz Kraljeva i Vrnjačke Banje, kojima je potrebno više od 300 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija: pravnika, programera, inženjera, tehnologa, farmaceuta, menadžera prodaje, proizvodnih i fizičkih radnika, radnika obezbeđenja, građevinskih i mašinskih radnika, krojača i šivača..

Prateće aktivnosti sajma su dodela odluke poslodavcima za odobrene programe stručne prakse i subvencija za zapošljavanje teže zapošljivih lica, kao i radionice koje će za nezaposlena lica organizovati kompanija Leoni.

Na štandu Nacionalne službe zainteresovana lica i poslodavci mogu dobiti informacije o aktuelnim programima za podsticanje zapošljavanja u ovoj godini.

           

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments