Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

3. april 2019.

Kako napraviti dobru radnu biografiju i pripremiti se za razgovor za posao, jedna je od radionica koju je za nezaposlene organizovala kompanija „Leoni“, a na drugoj su mogli da se upoznaju sa praktičnim delom posla u ovom preduzeću

Prateći deo današnjeg Sajma zapošljavanja u Kraljevu bile su i dve radionice koje su za one zbog kojih je ovaj događaj i organizovan – nezaposlene – osmislili u kompaniji „Leoni“ koja je do sada u Kraljevu zaposlila 165 ljudi, a do kraja godine planira da zaposli još 550.

Zaposleni u Službi ljudskih resursa kompanije „Leoni Srbija“ nezaposlenima su na prvoj radionici prezentovali kako pripremiti dobru radnu biografiju i kako se pripremiti za razgovor sa budućim poslodavcem.

- Na radionici su mogli da nauče kako da se predstave u najboljem svetlu, odnosno kako da pokažu svoje najbolje veštine i karakteristike - kaže Anica Divac, specijalista za komunikacije u kompaniji „Leoni Srbija“.

Ona kao specifičnost kompanije „Leoni“ ističe da svi prilikom zapošljavanja prolaze kroz Trening centar, tako da predznanje o samom procesu proizvodnje i za rad u ovoj kompaniji – nije neophodno.

- „Leoni“ pruža posebno osmišljenu obuku, a današnje radionice su atraktivnost za sve posetioce Sajma zapošljavanja i poseban benefit koji dajemo svim zainteresovanim građanima Kraljeva. Svako može da unapredi svoj CV, jer svaka radna biografija može da se dotera i bude bolja. Danas su oni kojima je to posao, zato što rade regrutaciju i selekciju otkrivali nezaposlenima koje su to „cake“ po kojima se otkriva dobar ili loš kandidat za posao i šta je to što treba da poprave – otkrila je Divac.

Druga radionica imala je naziv „Upoznaj „Leoni“ kablove“.

- Na njoj su svi zaposleni, koji su se preko Nacionalne službe za zapošljavanje, već prijavili za rad u našoj kompaniji, mogli da se upoznaju sa onim što proizvodimo, kako bi bili spremniji za potencijalni posao koji ih čeka u našoj kompaniji – kaže Anica Divac, specijalista za komunikacije u kompaniji „Leoni Srbija“.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments