Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

14. maj 2019.

U okviru programa organizacije HELP, u Kraljevu će biti podržano najmanje 30 korisnika koji nameravaju da započnu ili razvijaju poslovnu delatnost, a donacija je u opremi prosečne vrednosti 2.400 evra ili je pomoć u organizaciji obuka

U sredu, 15. maja u 12 časova, u svečanoj sali (sala za venčanja) Gradske uprave u Kraljevu, biće održana prva prezentacija u okviru informativne kampanje HELP projekta "Podrška socio-ekonomskoj stabilnosti u regionu Zapadnog Balkana 2019-2020", koji se realizuje uz donatorsku podršku nemačke vlade i učešće grada Kraljeva.

Prezentacija je otvorena za javnost, pa su svi koji su zainteresovani za pokretanje mikro i malih biznisa pozvani da prisustvuju kako bi dobili detaljnije informacije i preuzeli prijavne formulare.

Oni mogu da dođu na pomenuti sastanak u sredu ili nardnog dana (četvrtak, 16. maj) u 15 časova (takođe svečana sala, Trg Jovana Sarića 1)

Program je regionalnog karaktera i zasniva se na ekonomskoj i edukativnoj podršci održivom lokalnom razvoju. U Kraljevu će biti podržano najmanje 30 korisnika u njihovim namerama za započinjanje ili razvoj poslovnih delatnosti, donacijom u opremi prosečne vrednosti u iznosu od 2.400,00 evra, organizacijom poslovnih i stručnih obuka prema potrebama korisnika, kao i praćenjem podržanih mikro i malih biznisa  i mogućnošću njihovog umrežavanja.

Realizaciju pomenutih aktivnosti finansira Help donatorskim sredstvima u okviru „Nemačke razvojne saradnje“ uz učešća Grada u iznosu od 25.200 evra. Vrednost dela projekta koji podrazumeva nabavku opreme za podržane male biznise za Grad Kraljevo iznosi 72.000 evra.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments