Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

17. jun 2019.

Prema danas raspisanom konkursu, deset žena sa ruralnih područja dobiće ukupno tri miiliona dinara, a to neće moći da budu one žene koje su ova sredstva od države i grada dobile prethodnih godina

Gradski većnici doneli su danas odluku o raspisivanju konkursu za pomoć ženama na selu, u okviru projekta koji je podržao kabinet ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku, a namenjen  je ekonomskom osnaživanju žena koje žive na selu.

Ukupno 10 žena sa ruralnih područja dobiće finansijska sredstva u ukupnom iznosu od tri miliona dinara, a to neće moći da budu one žene koje su ova sredstva od države i grada dobile prethodnih godina.

Danas je usvojen i sastav komisije za procenu šteta od poplava.

- Jedina promena komisije u odnosu na 2018.godinu, je to što smo odredili i poziciju zamenika komisije i, kako bi u slučaju kada predsednik komisije ne može da potpisuje rešenja, zamenik komisije mogao da ga zameni – pojasnio je gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić.

Komisije su svoj rad započele prošle nedelje, obilaze domaćinstva i konstatuju iznos štete. Nakon toga će državnim organima biti prosleđen reprezentativni uzorak, kako bi I republičke komisije mogle da dođu u Kraljevo i provere način rada gradske komisije.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments