Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

23. oktobar 2019.

Prvi ovakav kongres održan je 1997. sa idejom da spoji hirurge i gastroenterologe iz zemlje i regiona, kako bi zajednički razmotrili aktuelne teme iz ove dve oblasti, a tradicija prekinuta pre 12 godina nastavlja se krajem nedelje u Vrnjačkoj Banji

Nacionalni, šesti po redu, Kongres Gastro - hirurškog kluba, sa međunarodnim učešćem, biće održan 25. i 26.oktobra u Vrnjačkoj Banji u hotelu „Tonanti“. Kongres je akreditovao Zdravstveni savet Republike Srbije i pasivnim slušaocima obezbediće osam bodova.

Prvi Kongres Gastro - hirurškog kluba održan je 1997. godine sa idejom da na istom mestu spoji hirurge i gastroenterologe iz zemlje i regiona, kako bi zajednički razmotrili aktuelne teme iz ove dve oblasti. Ideja se pokazala kao interesantna i praktična, o čemu govori veliki broj posetilaca koji su učestvovali na prethodnim susretima. Tadašnji osnivači i organizatori bili su akademik prof. dr Predrag Peško, prof. dr Miroslav Milićević, dr Zvonimir Veselinović i dr Zoran Stojanović.

Poslednji ovakav kongres održan je pre 12 godina. Na česta pitanja mnogih koji se sećaju uspeha prethodnih susreta Gastro - hirurškog kluba, koji je okarakterisan kao skup sa aktuelnim i zanimljivim temama, izvrsnim debatama i odličnim finalnim zaključcima, odgovorilo se organizacijom novog, ovogodišnjeg, na kojem će učestvovati eminentni predavači iz zemlje i inostranstva.

Organizatori su Udruženje hirurga „Studenica“ Kraljevo, u saradnji sa Srpskim lekarskim društvom, Evropskim udruženjem za digestivnu hirurgiju, Udruženjem instrumentara i medicinskih sestara-tehnčara na sterlilizaciji i Udruženjem medicinskih sestara-tehničara Srbije.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments