Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

23. oktobar 2019.

Nova radionica u Basileus Hubu: kako otvoriti seosko turističko domaćinstvo, šta da uradite ako imate svoj kutak na selu i želite da i drugi uživaju u njemu, kako biti autentičan – samo su neka od pitanja na koja će trening dati odgovore

Brze promene u današnjem svetu zahtevaju posedovanje određenih sposobnosti, a pre svega kontinuirano učenje i usavršavanje. Zato su vrata Basileus Huba uvek otvorena i za sve koji imaju volju i želju da napreduju, rade, uče, dele svoja profesionalna iskustva...

Poslednjeg dana oktobra u prostoru Basileus Huba biće organizovan trening – radionica: „Šta je potrebno kako biste se uspešno bavili seoskim turizmom?“

Radionica je namenjena svima koji žele da započnu sa bavljenjem seoskim turizmom i da svoj kutak u selu pruže i drugim ljudima na uživanje. Onima koji žive na selu i žele da se bave seoskim turizmom, a nisu sigurni da li mogu i šta im je sve potrebno. Onima koji imaju domaćinstvo, a ne znaju kako da ga pretvorite u turističko.

ŠTA POLAZNICI DOBIJAJU?

Šta je seoski turizam, zašto i kako je je seoski turizam postao popularan? Zašto se baviti seoskim turizmom u Srbiji? Kako otvoriti seosko turističko domaćinstvo/kako svoje poljoprivredno domaćinstvo pretvoriti u turističko? Koji su koraci potrebni za osnivanje i uspešno bavljenje seoskim turizmom. Kako se izdvojiti iz mase i postati autentičan. Primeri iz prekse. Svaki učesnik pojedinačno dobija smernice i savete od predavača na osnovu svog primera.

Predavač je Andrijana Mitrović, doktorand Fakulteta za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji. Mlada preduzetnica, vlasnica firme ,,Kraljevčanka 92”. Andrijana je spojila teorijska znanja stečena kroz formalno obrazovanje i neformalno kao učesnik seminara i konferencija iz oblasti turizma, marketinga i informacionih tehnologija.

BROJ MESTA JE OGRANIČEN, PRIJAVE DO 30.10.2019.

PRIJAVA ZA TRENING PUTEM E-MAIL-a Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt telefon za sve dodatne informacije 063 620 652

Četvrtak 31. Oktobar 2019.

od 18:00 h

kotizacija 1.200,00 RSD

*Broj mesta je ograničen

BASILEUS HUB je novo mesto u Kraljevu u kojem na 100 metara kvadratnih postoji 25 mesta za rad, brzi (optički) internet, usluge skeniranja, kopiranja, štampanja. Ovaj poslovni prostor na adresi Cara Lazara 67 idealan je za one koji nemaju sopstveni poslovni prostor ili kancelariju, pa im takve usluge zatrebaju na sat-dva ili na nekoliko sati dnevno... jednom u sedmici, na deset ili mesec dana. Prednost korišćenja ovakvog poslovnog prostora opremljenog prema poslednjim standardima je što korisnici uopšte ne moraju da razmišljaju o režijama ili o održavanju, već dolaze da rade kada i koliko im je potrebno.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments