Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

30. oktobar 2019.

U Vrnjcima će posle prvog travnatog, biti izgrađena još dva fudbalska terena sa veštačkom podlogom, a sve to će, očekuje se, doprineti razvoju seoskog sporta i sportskog turizma u Vrnjačkoj Banji

Uveren sam da će veliki klubovi poput Partizana, Zvezde, Vojvodine, svoje selekcije slati ovde u Vrnjačku Banju, izjavio je ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić, koji je juče otvorio novi fudbalski teren u Vrnjcima, za čiju je gradnju opština Vrnjačka Banja iz Fonda za lokal dobila 11,5 miliona dinara.

U saopštenju Vlade Srbije navodi se da je ministar ocenio da je na ovaj način podržan razvoj sporta i sportskog turizma u Vrnjačkoj Banji. Ružić je uveren da će ovakav moderan teren pružiti najkvalitetnije uslove za pripreme sportista i održavanje sportskih takmičenja.

- Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave nastaviće da podržava projekte koji unapređuju kvalitet života naših građanki i građana – poručio je Ružić.

Ove godine iz Fonda za lokal podržano je 77 projekata sa ukupno oko 490 miliona dinara. Ta sredstva su namenjena za bolju infrastrukturu, razvoj eUprave, organizaciju kulturnih, turističkih i drugih manifestacija, kao i za preventivno delovanje na smanjenju rizika od klimatskih promena, kao i elementarnih i drugih nepogoda, navodi se u saopštenju Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Prvu utakmicu su odigrali pioniri iz dva kluba.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments