Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

16. decembar 2019.

Pored domaćih, za novogodišnje praznike u Vrnjačkoj Banji će boraviti i znatan broj inostranih gostiju; evo cena paket aranžmana i dočeka u banjskim restoranima

Vrnjačka Banja očekuje više od 15.000 turista za doček nove 2020. godine. To su procene u ovdašnjoj turističkoj organizaciji, uz obrazloženje Gorana Karavesovića, rukovodioca njihovog informativnog centra, da ta brojka, ako se uzmu u obzir i posetioci koji neće biti evidentirani, može dostići i dvadeset hiljada. 

- Uglavnom, svi hoteli su već popunjeni ali, kako to uvek kažemo, može se još naći poneki slobodan krevet. Pored domaćih posetilaca za ove praznike ugostićemo i inostrane goste, biće ih najviše iz Bugarske, zemalja bivše Jugoslavije i iz Kine. Popunjeni su i najnoviji hoteli, kojih je u poslednje dve godine čak osam, a među njima i nedavno otvoreni hotel ,,Tonanti“, prvi u Vrnjačkoj Banji sa pet zvezdica. Inače, cene paket aranžmana od tri do pet dana po osobi se kreću od 125 do 700 evra, a sam doček u restoranima je od tri do pet hiljada dinara i tu još ima mesta – ističe Karavesović.

Pogledajte Vrnjačku Banju u novogodišnjem ruhu: 

U Vrnjačkoj Banji, na poznatoj promenadi neće biti organizovanog dočeka, ali će tokom pet novogodišnjih dana, u okviru manifestacije ,,Vrnjačka novogodišnja bajka“, za goste biti pripreman niz zabavnih i kulinarskih iznenađenja. U pomenutoj turističkoj organizaciji još napominju da će, ako bude dovoljno snega, novogodišnja ponuda biti obogaćena i skijanjem na stazama obližnje planine Goč.

M. Dugalić

Izvor: „Politika“

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments