Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

12. februar 2020.

Na dan ljubavi i vina, u petak 14. februara, na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji, biće održano ovogodišnje takmičenje u najdužem poljupcu, čiji je organizator Turistička organizacija Vrnjačke Banje

Rekord u najdužem poljupcu na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji još od 2015. godine drži par iz Kruševca - Irena Alurac i Đorđe Božić. Njihov poljubac bez prestanka trajao je 101 minut! Najduži prošlogodišnji poljubac trajao je 36 minuta i 17 sekundi, a pobednici su bili Jelica Živković i Dušan Erić iz Trstenika.

Organizatori manifestacije, ove godine 12. po redu, iz Turističke organizacije Vrnjačke Banje najavljuju da učesnike očekuju vredne nagrade koje su pripremili za zaljubljene parove. Pobednički par dobiće čak tri nagrade: vikend u Vrnjačkoj Banji, romantičnu večeru i wellness odmor za dvoje. Ove godine manifestaciju „Poljubo me“ podržao je rekordan broj sponzora, pa je i fond nagrada najveći do sada, zbog čega  vlada i veliko interesovanje parova za učestvovanje u takmičenju, navode u Turističkoj organizaciji Vrnjačke Banje.

Prijavljivanje za sve koji žele da na Dan ljubavi svoju zaljubljenost iskažu i na ovaj način je u toku, a svi koji žele da se prijave mogu to učiniti na telefon Turističke organizacije ili lično na dan održavanja manifestacije.

Naslovna fotografija: prošlogodišnji pobednici: Jelica Živković i Dušan Erić iz Trstenika

 

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments