Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

14. februar 2020.

Petostruki šampioni, sada već bračni par Božić, Irena i Đorđe iz Medveđe kod Trstenika, „oborili“ su i svoj rekord u dužini ljubljenja iz 2015. godine, jer je njihov današnji poljubac na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji trajao – 112 minuta!

Irena Alurac Božić i Đorđe Božić iz Medveđe kod Trstenika danas su peti put pobedili u manifestaciji „Poljubi me“, kojom Vrnjačka Banja na Mostu ljubavi slavi Dan zaljubljenih i vinogradara. Njihov današnji poljubac trajao je 112 minuta, čime su za 11 minuta „oborili“ i svoj dosadašnji rekord u najdužem poljupcu, jer je njihov pobednički poljubac, čiji rekord do sada nije oborio niko – 2015. godine trajao – 101 minut.

Njih dvoje su se i verili na dan kada su pre pet godina na Mostu ljubavi bili pobednici takmičenja na kojem su do sada učestvovali sedam puta, pet puta pobedivši, a po jednom osvojivši drugo i treće mesto.

Pre godinu i po dana su se venčali, Irena je sada u petom mesecu trudnoće, a u junu će njihova mala porodica imati – jednog člana više.

Đorđe otkriva da je tokom takmičenja najteže stajanje na jednoj nozi:

- Za sve ostalo dovoljna je ljubav – ističe Đorđe.

Pogledajte šta o svojoj pobedi kažu Irena Alurac Božic i Đorđe Božić:

Irena u šali, novinarima koji ih pitaju kako uspevaju da dišu neprestano se ljubeći skoro dva sata, kaže da koriste – škrge.

Najduži prošlogodišnji poljubac trajao je 36 minuta i 17 sekundi, a pobednici su bili Jelica Živković i Dušan Erić iz Trstenika.

Organizatori manifestacije, Turistička organizacija Vrnjačke Banje, kao i ove godine rekordan broj sponzora, za sve učesnike obezbedili su vredne nagrade,  

- Želeli smo da u dane odmora priuštimo posetiocima jednu ovako lepu manifestaciju i veliko interesovanje pokazuje da je naša odluka bila prava – kaže Ivan Trifunović, dirketor Turističke organizacije Vrnjačka Banja.

Svi parovi koji su danas bili deo manifestacije, 12. Put održane na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj banji, dokaz su da se samo ljubav množi - kada se deli.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments