Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

10. jun 2020.

Leto 2020. počeće koncertnom sezonom 28. juna, za jul tokom Vrnjačkog karnevala najavljeni su koncerti Amadeus benda, Ane Kokić, Tonija Cetinskog, Slavka Banjca, Rundeka i ekipe, a karneval se zatvara koncertom pevačice Severine

Koncertna sezona u Vrnjačkoj Banji biće otvorena 28. juna na Vidovdan kada će na Trgu kulture u Vrnjačkoj Banji nastupiti članovi umetničkog ansambla Ministarstvo odbrane „Stanislav Binički“. Dan kasnije, 29. juna u 21.00, na istom mestu pred vrnjačkom publikom nastupiće Simfonijski orkestar RTS-a.

Ovog leta u Vrnjačkoj Banji od 12. do 19. jula biće održan Vrnjački karneval, a velika Medjunarodna karnevalska povorka planirana je za 18. jul od 20 časova. U međuvremenu, 14. jula nastupiće Amadeus bend, za 15. jul planiran je koncert Ane Kokić, a dan kasnije koncert Tonija Cetinskog.

Pred svojom publikom 17. jula pevaće Vrnjčanin Slavko Banjac, a 18. jula publika će imati priliku da se podseti hitova grupe „Haustor“ na koncertu „Rundek i ekipa“. Poslednje karnevalske večeri 19. jula svoj koncert prirediće Severina.

Prema najavama organizatora, Love fest biće održan od 6 do 8. avgusta.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments