Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

28. septembar 2016.

Mobilni tim stručnih saradnika kraljevačke filijale Nacionalne službe za zapošljavanje posetiće Roćeviće u petak 30. septembra

Nacionalna služba za zapošljavanje,  Filijala Kraljevo učestvuje u projektu EU „Pomoć teže zapošljivim grupama“ u vidu pilot usluge „Karavani zapošljavanja“.

Mobilni tim NSZ omogućiće svim zainteresovanim licima sa ruralnih područja da se prijave na evidenciju tražilaca zaposlenja, informišu o pravima iz oblasti zapošljavanja i osiguranja za slučaj nezaposlenosti, kao i o merama finansijske i nefinansijske podrške pri zapošljavanju ili otpočinjanju sopstvenog posla.

Ovaj tim će posetiti Roćeviće u petak 30. septembra. Sastanak je planiran u Domu kulture u Roćevićima u 11 časova, a iz NSZ pozivaju nezaposlene koja se NE VODE na evidenciji ove službe, a žive na teritoriji Roćevića, Stanče, Pekčanice i Dedevaca, da prisustvuju skupu.

 

Projekat finansira Evropska Unija u cilju povećanja delotvornosti politike zapošljavanja prema ugroženim grupama na tržištu rada u Srbiji.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments