Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

10. oktobar 2016.

Cilj akcije deljenja čipova za merenje istrošenosti guma je da se građanima skrene pažnja na važnost ispravnosti pneumatika i njihov uticaj na bezbednost u saobraćaju

Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Kraljevu, u saradnji sa internacionalnom kompanijom “Delticom”, sproveli su  javnu akciju “Bezbednost, pre svega!”, sa ciljem da građanima skrenu pažnju na važnost ispravnosti pneumatika i njihov uticaj na opštu bezbednost u saobraćaju. Akcija kod ITF-ove zgrade (Dositejeva ulica, kod stovarišta uglja)  sprovedena je uz podršku gradskog Saveta za bezbednost, a građanima su deljeni besplatni čipovi za proveru, kontrolu i merenje dubine šare guma i njihovu istrošenost. Policijske patrole su na ovaj način, osim relevatnih informacija, omogućile građanima da na licu mesta obave proveru stanja pneumatika na svojim vozilima, kao i da to na jednostavan način, uz pomoć adekvatnih merača, mogu činiti i sami.

 

Prema svim relevantnim podacima, stanje pneumatika jeste jedan od direktnih činilaca koji utiču na opštu bezbednost vozila, dok se neretko dešava da su upravo istrošeni, neadekvatni i dotrajali pneumatici uzrok saobraćajnih nezgoda. Akcija “Bezbednost, pre svega”, koja je sprovedena i u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, ima upravo za cilj da građanima na aktivan način skrene pažnju na važnost generalne ispravnosti vozila.

foto: www.kraljevo.org

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments