Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

20. februar 2017.

Posle dve auducije i polufinala, za festivalsko finale koje će, pod nazivom „Deca pevaju dečje pesme“, biti održano 26. februara, izabrano 15 finalista od 97 učesnika iz Kraljeva, Vrnjačke Banje i Trstenika

Udruženje građana Muzičko-edukativna radionica „Uvertira“ iz Kraljeva organizator  je Prvog muzičkog festivala dečjih pesama „Uvertira“ – Deca pevaju dečje pesme. Nakon dve audicije održane u novembru i decembru 2016. godine, tokom polufinala je izabrano 15 finalista od ukupno 97 učesnika ( uzrasta od 4-14 godina) sa teritorije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Trstenika.

Finale festivala „Uvertira“ počeće tačno u podne 26. februara godine u Multimedijalnom centru „Kvart“ u Kraljevu.

Radmila Murganić, direktorka Muzičko-edukativne radionice „Uvertira“, ističe da je u pitanju jedinstven festival ovog tipa u gradu i okolini:

- Verujemo da je ovakav festival neophodan kako bismo deci prezentovali prave muzičke kvalitete, a samim tim uticali na izgradnju njihovog zdravog muzičkog ukusa. Pružajući gradu i deci ovakav festival, smatramo da možemo doprineti muzičkoj edukaciji mladih, ali i upotpuniti kulturni život grada – kaže Murganić, napominjući da, kao organizatori, festivalom „Uvertira“ žele da vrate dečju muziku tamo gde joj je mesto, među decom!

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments