Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

20. april 2017.

Zbirku poezije “Iz rovova duše”, objavljenu prošlog meseca, ova Kraljevčanka premijerno će predstaviti publici u Galeriji Kulturnog centra u Ribnici u petak 21. aprila

Lela Krljar Lisinac je rođena 1982. godine u Kraljevu gde su nastali i njeni prvi poetski radovi. Priznanjem za mlade pesnike „Bogdan Mrvoš“, koje dodeljuje Književni klub Kraljevo, nagrađena je 2006. godine. Od tada je njena poezija objavljivana u različitim publikacijama, časopisima specijalizovanim za književnost i drugim novinskim izdanjima. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Članica je Kluba mladih pesnika. Zbirka poezije „Iz rovova duše“ je njena druga objavljena zbirka.

U petak 21. aprila u 19 časova u Galeriji Kulturnog centra u Ribnici, knjiga će biti premijerno predstavljena kraljevačkoj publici. Uz muzičku pratnju Aleksandra Tomovića Tomketa, u programu će učestvovati i glumica Dana Krljar i pesnik Aleksandar Marić.

 

Zbirka je objavljena u martu ove godine. Na šezdesetak stranica štampanog teksta, literarno donekle neujednačenog poetskog izraza (pod beskompromisnim uverenjem autorke da pesnička sloboda predstavlja samo jedan od aspekata slobode duha), sabrane su pesme nastale u prethodnom desetogodišnjem periodu.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments