Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

5. maj 2017.

U Kraljevu će 14. maja biti održana audicija za festival koji nosi ime prerano preminule Tijane Jurić; prijave traju do 10. maja, a jedna od najboljih srpskih pevačica tradicionalne muzike Danica Krstić poziva sve talentovane da se prijave

U promociju trećeg etno Festivala "Glas anđela - Tijana Jurić" uključila se i jedna od najboljih srpskih pevačica tradicionalne muzike sa ovih prostora, Danica Krstić. Ona je video porukom pozvala mlade do 16 godina da se prijave za učešće na audicije na kojima će stručni žiri odabrati deset najboljih.

Danica Krstić poziva na audicije za treći Festival "Glas anđela - Tijana Jurić"

Oni će se, 1. jula u Bajmoku, izvođenjem etno pesama, nadmetati za glavnu nagradu - "Glas anđela" koja pre svega podrazumeva devetomesečnu stipendiju, ali i nagrade sponzora festivala.

AUDICIJE U TRI GRADA U SRBIJI

Rok za prijave za audicije ističe 10. maja  u ponoć.

Uslovi za prijavljivanje jesu starosna dob takmičara (do 16 godina starosti), pevanje etno (tradicionalnih) pesama, popunjavanje formulara za prijavu i saglasnosti roditelja/staratelja. Prijava bez saglasnosti neće biti uzimane u obzir, a isti se mogu preuzeti klikom na http://tijana.rs/glas-andjela/glas-andela-2017-2/danica-krstic-poziva-na-audicije-za-treci-festival-glas-andela-tijana-juric-video/

Prijave se šalju putem pošte na adresu kancelarije Fondacije Tijana Jurić – Trg cara Jovana Nenada 15/8, Subotica, ili putem mejl adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa naznakom Prijava za festival „Glas anđela“. Kandidati čije prijave budu potpune, biće kontaktirani i pozvani na audiciju na kojoj će stručni žiri odabrati 10 budućih takmičara.

Termini održavanja audicija su 12. maj (Sombor), 13. maj (Beograd) i 14. maj (Kraljevo). Lokacija i vreme održavanja audicija biće naknadno saopšteni.

VREDNE NAGRADE ZA TAKMIČARE

 

Pored stipendije i vrednih nagrada koje očekuju pobednika takmičenja, Fondacija Tijana Jurić nagradiće i takmičare koji budu osvojili drugo i treće mesto, čekaju utešne, ali vredne nagrade. Škola tradicionalnog pevanja etnomuzikologa Bojane Nikolić darovaće jednom takmičaru stipendiju za besplatno školovanje glasa u trajanju od jedne godine.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments