Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

19. april 2016.

Na debati koju organizuje BIRN Srbija govoriće, imeđu ostalih, glumci Branislav Trifunović i Bojana Maljević

 

Uoči predstojećih izbora, Balkanska istraživačka mreža (BIRN) Srbija, poziva građane Kraljeva na javnu debatu u utorak, 19. aprila u zgradi Gradske uprave (Svečana sala odbornika) u 19 časova. Biće predstavljena BIRN-ova analiza učinka Vlade Srbije od 2014. godine do danas, kao i rezultati istraživanja o manipulativnim strategijama (izjavama) političara tokom izborne kampanje - da li to građani razumeju i u kojoj meri im veruju?

Javna tribina „Za šta glasamo u nedelju?“ pokriva četiri oblasti koje su građani ocenili kao prioritetne za svoj lični i društveni napredak. Biće otvorena i pitanja poput onih - da li se prepoznajemo u predizbornim ponudama, jesmo li obavezni da biramo na izborima, šta se promenilo između dva izborna ciklusa, da li biramo po lokalnom ili nekim drugim potrebama i da li su lica stara i politike stare ili ima nečega novog u našem gradu?

Na tribini će govoriti: Govore: glumci Branislav Trifunović i Bojana Maljević, profesorke Marina Panić I Jelena Tot,  dok će moderator biti Slobodan Georgiev, BIRN Srbija

 

U predizbornoj kampanji medijski prostor uglavnom je rezervisan za promociju različitih partija, stoga BIRN kao medijska organizacija civilnog društva ima potrebu da u okviru svojih projekata posveti posebnu pažnju diskusiji o društvenom aspektu izbora i kvalitetu života koji zavisi od njihovog ishoda, pogotovu među građanima u lokalnim zajednicama.  Zato BIRN poziva građane Kraljeva da bi se na tribini “Za šta glasamo u nedelju?” čuo i njihov glas.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments