Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

26. oktobar 2018.

U Opštoj bolnici „Studenica“ u Kraljevu u nedelju 28. oktobra od 8.00 do 16.00 časova ponovo će biti organizovani besplatni preventivni lekarski pregledi, a evo šta će od pregleda zainteresovani građani sada moći da obave

U nedelju 28. oktobra, od 8.00 do 16.00, u Opštoj bolnici „Studenica“ biće obavljani besplatni preventivni pregledi za građane Kraljeva i okoline.

U ovoj akciji, koju je prošle jeseni pokrenulo Ministarstvo zdravlja, građani će sada moći da urade analize triglicerida i holesterola u krvi, kao i da obave ultrazvučni pregled dojke i ultrazvučni pregled abdomena.

Potrebno je da pacijenti ponesu dokumentaciju sa ranijih pregleda, a za ultrazvučni pregled abdomena treba da se pripreme tako što će dan pre snimanja jesti hranu koja se lako vari.

Pregled će moći da obave i oni koji nemaju reglulisano zdravstveno osiguranje. Svi zainteresovani za ovu vrstu pregleda, sa ili bez zdravstvenog osiguranja, treba da se jave portiru u holu Poliklinike odakle će biti upućivani na dalje preglede

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments