Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

15. novembar 2018.

Narodna biblioteka „Stefan Prvovenčani“ Kraljevo, u saradnji sa Foto-kino klubom Kraljevo, sutra (petak 16. novembar) organizuje predavanje „Akademsko obrazovanje u fotografiji“

U petak, 16. novembra u 18 časova, Narodna biblioteka „Stefan Prvovenčani“ Kraljevo u saradnji sa Foto-kino klubom Kraljevo, organizuje predavanje „Akademsko obrazovanje u fotografiji“.

U programu učestvuju fotografi Milica Šolajić Popović, Branimir Milovanović i Vladan Marinković.

Milica Šolajić Popović nakon završene srednje Umetničke škole u Kraljevu (smer tehničar dizajna grafike), završava osnovne i master studije na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu (modul Fotografija). Učesnica je brojnih izložbi i dobitnica brojnih nagrada, od kojih kao naznačajniju izdvaja drugu nagradu na Svetskom studentskom bijenalu iz fotografije". Član je Foto kino kluba Kraljevo od 2008. godine, od kada se i bavi fotografijom. Trenutno radi kao fotograf i nastavnik likovne kulture.

Vladan Marinkvić ističe da će predavanje biti interaktivno:

- Pričaćemo o obrazovanju u oblasti fotografije sa posebno težištem na visokom - univerzitetskom obrazovanju koje nude Akademije. Predavanje je aktuelno za one koji vole fotografiju i žele da im to bude profesija – poručuje Marinković.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments