Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

11. januar 2019.

Uprkos lošim vremenskim uslovima, ekipe hitne pomoći, kućnog lečenja i polivalentne patronaže, uspevale su da na vreme zbrinu pacijente, uključujući i one na seoskim, najugroženijim područjima, kažu u kraljevačkom Domu zdravlja

Sneg koji neprestano pada više od 48 sati i snežni nameti ne ometaju dežurne službe Doma zdravlja Kraljevo da očiste prilaze ambulantama, kako bi pacijenti mogli bezbedno da stignu do njih, kažu u PR službi kraljevačkog Doma zdravlja. Mobilisani su svi iz Odseka higijene i obezbeđenja, kao i Tehničke službe. Ovakve vremenske (ne)prilike najviše problema zadaju na seoskom području, ekipe su blagovremeno očistile prilaze ka prigradskim i seoskim ambulantama. Ovakvo  stanje trajaće sve dok se ne stvore povoljni vremenski uslovi.

Ipak, najteža situacija je na putevima u brdsko-planinskim područjima, pa su medicinske ekipe ( službe Hitne pomoći, Kućnog lečenja i Polivalentne patronaže) ovih dana teško dolazile do pojedinih domaćinstava. U saradnji sa porodicama pacijenata kojima je bila potrebna medicinska pomoć, svi su zbrinuti na vreme.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments