Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

31. januar 2019.

Od sutra, svi koji ostvaruju pravo na ponosnu karticu, izjavu kojom daju pristanak na obradu podataka, moći će da potpišu i posle 15 časova; obrazac izjave dobijaju na licu mesta ili mogu da ga preuzmu sa sajta grada Kraljeva, popune i predaju

Grad Kraljevo poziva porodice sa troje i više dece, sa teritorije grada Kraljeva, da podnesu zahtev za izdavanje PONOSNE KARTICE 2019 „Cena minus za 3+“ odnosno popune Izjavu kojom daju pristanak na obradu podataka o ličnosti u svrhu izdavanja kartice.

Pravo na karticu imaju porodice kod kojih su:

- majke sa troje i više dece, od kojih je najmanje jedno dete maloletno

- da su roditelji staratelji ili usvojioci deteta koje je u porodici treće ili naredno

- samohrani očevi koji se staraju o deci

- očevi koji su preuzeli brigu o deci

- potrebno je da roditelji (usvojioci, staratelji) imaju zajedničko prebivalište sa maloletnom decom ili maloletnim detetom ukoliko su ostala deca punoletna, a raseljena lica da imaju zajedničko boravište sa maloletnom decom ili maloletnim detetom ukoliko su ostala deca punoletna.

Obrazac Izjave mogu da preuzmu i popunjenu i potpisanu predaju na šalteru Kancelarije za brze odgovore u Gradskoj upravi grada Kraljeva (Trg Jovana Sarića broj 1 - između prvog i srednjeg ulaza u Gradsku upravu), od 30. januara do 15. februara.

Od 1. februara to mogu da učine radnim danima od 09.00 do 17.00 časova. Obrazac Izjave mogu naći i na zvaničnom sajtu Grada Kraljeva www.kraljevo.rs, u delu Oglasna tabla.

Korisnik kartice, potpisivanjem Izjave, može dati saglasnost za sebe i maloletnu decu, a punoletna deca potpisuju posebnu Izjavu kojom daju pristanak na obradu podataka o ličnosti u svrhu izdavanja PONOSNE KARTICE 2019 „Cena minus za 3+“.

Prilikom potpisivanja Izjave potrebno je pokazati na uvid važeću ličnu kartu ili važeću boravišnu dozvolu.

O datumu podele PONOSNE KARTICE 2019 „Cena minus za 3+“ budući korisnici će blagovremeno biti obavešteni preko sredstava javnog informisanja i na zvaničnom sajtu Grada Kraljeva www.kraljevo.rs.

Porodice koje do 15. februara nisu popunile Izjavu, kao i one porodice koje tokom godine dobiju treće i svako naredno dete, to mogu da učine i nakon 15. februara, na šalteru Kancelarije za brze odgovore u Gradskoj upravi grada Kraljeva (Trg Jovana Sarića broj 1 – između prvog i srednjeg ulaza u Gradsku upravu), radnim danima od 10.00 do 13.00 časova.

Informacije se mogu dobiti u Kancelariji za brze odgovore Gradske uprave grada Kraljeva, na telefon broj 306 220, i u Odeljenju za društvene delatnosti Gradske uprave grada Kraljeva, na telefon broj 312 471.

Spisak pravnih subjekata kod kojih porodice sa troje i više dece mogu ostvariti popust u Kraljevu odnosno Srbiji korisnici kartice mogu naći na zvaničnom sajtu Udruženja Pokret za decu „Tri plus“ http://triplus.org.rs/kraljevo/

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Stanar

    Gost - Stanar

    Tu milostinju vi nazivate PONOSNA KARTICA, u normalnom svetu to se zova DEMAGOGIJA, a kod nas PODJEBAVANJE sirotinje !
    • Ime: Stanar