Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

20. februar 2019.

Oni koji su zahtev za izdavanje kartice namenjene ostvarivanju prava na popuste porodicama sa troje i više dece predali do 14. februara, kartice će moći da preuzmu 25. februara, ostali u martu; evo kada i gde 

Grad Kraljevo poziva porodice sa troje i više dece, sa teritorije grada Kraljeva, koje su podnele zahtev za izdavanje PONOSNE KARTICE 2019 „Cena minus za 3+“ zaključno sa 14. februarom 2019. godine, da preuzmu kartice – u ponedeljak, 25. februara, u Domu Vojske Srbije (Trg Svetog Save bb) u 16.00 časova. 

Prilikom preuzimanja kartice potrebno je poneti ličnu kartu ili drugi identifikacioni dokument.

********

Porodice koje su zahtev podnele nakon 14. februara, kartice će moći da preuzmu na šalteru Odeljenja za društvene delatnosti u Gradskoj upravi grada Kraljeva (Trg Jovana Sarića broj 1, prvi ulaz, prizemlje), radnim danima od 07.00 do 15.00 časova, počev od 5. marta.

Porodice koje još uvek nisu podnele zahtev za izdavanje kartice, kao i one koje u međuvremenu dobiju treće i svako naredno dete, zahtev mogu da podnesu:

- do kraja februara - na šalteru Kancelarije za brze odgovore u Gradskoj upravi grada Kraljeva (Trg Jovana Sarića broj 1 – između prvog i srednjeg ulaza u Gradsku upravu), radnim danima od 07.00 do 15.00 časova

- od 1. marta na šalteru Odeljenja za društvene delatnosti u Gradskoj upravi grada Kraljeva (Trg Jovana Sarića broj 1, prvi ulaz, prizemlje), radnim danima od 07.00 do 15.00 časova.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Ivana

    Gost - Ivana

    Zanima me moze li sad da se podnese  za karticu u pitanju je Arilje 
    • Ime: Ivana