Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

7. april 2019.

Drugi humanitarni TATOO EXPO - Duk Festival i studio Good Kidz organizuju „Tetoviranje u humanitarne svrhe“, a prikupljen novac ide za hitno lečenje Mine Mesarović (16) iz Čačka koja boluje od teške bolesti

Šesnaestogodišnja Mina Mesarović do pre nekoliko meseci bila je zdravo i veselo dete, odličan đak, igrala je balet, i pohađala kurseve stranih jezika. Bolest je prekinula sve to: iznenada su se pojavili malaksalost, umaranje, a već prva kontrola krvne slike je pokazala drastičan pad svih krvnih loza - eritrocita, leukocita i trombocita. Posle detaljnih analiza, nakon mesec dana Mini je dijagnostifikovan težak oblik stečene aplastične anemije.

Konzilijarno mišljenje lekara u Univerzitetskoj dečkoj klinici Tiršova u Beogradu je da je Mini neophodno hitno lečenje na klinici u Rimu (IRCCS Ospedale Pediatrico Bambino Gesu - Department of Pediatric Hematology and Oncology).

Svi mi možemo da pomognemo da se što pre pribave sredstva kako bi Mina mogla da ode na lečenje u Italiju, jer je vreme presudan faktor kod ove bolesti.

Duk Festival i tattoo studio Good Kidz organizuju u Čačku „Tetoviranje u humanitarne svrhe“. Sav prikupljen novac od tetoviranja ide u fond za Minino lečenje.

Deo ovog događaja su i izložba radova tragično nastradalog tattoo majstora Aleksandra Pumpalovića Pumpe, prateći muzički program, prodaja ručno proizvedenih, crtački grafiti, performansi.

Dom kulture Čačak,

20.april 2019. od 12-20h

Mini moćemo da pomognemo i slanjem SMS-a sa brojem 625 na 3030, kao i uplatom na dinarski ili devizni račun, ili putem linka e doniraj

Za uplate iz Srbije

RAČUN: 160 - 5100103449360 - 15

Za uplate iz inostranstva:

Banka primalac: DBDBRSBG

Banka Intesa ad Beograd, Milentija Popovića 7b, 11070 Novi Beograd, Republic of Serbia

RAČUN PRIMAOCA: IBAN RS35160513020276599704.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments