Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

25. april 2019.

Svoje primedbe, predloge i sugestije na tekst Nacrta odluke o mesnim zajednicama koji se nalazi na oglasnoj tabli grada Kraljeva i na njihovom zvaničnom sajtu, građani mogu da dostave na nekoliko načina

Gradska uprava grada Kraljeva organizovaće sprovođenje postupka javne rasprave o Nacrtu odluke o mesnim zajednicama na teritoriji grada od 26. aprila do 5. maja 2019. godine.

Poziv je upućen građanima i stručnoj javnosti da učestvuju u javnoj raspravi. Uvid u tekst Nacrta odluke o mesnim zajednicama na teritoriji grada Kraljeva može se izvršiti na zvaničnom sajtu grada Kraljeva (www.kraljevo.rs) i na oglasnoj tabli grada Kraljeva.

Učesnici u javnoj raspravi mogu dostaviti primedbe, predloge i sugestije Odeljenju za zajedničke poslove Gradske uprave grada Kraljeva u pisanoj formi ili na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. na posebnom obrascu, koji je objavljen na sajtu grada Kraljeva.

U svečanoj sali Gradske uprave (Trg Jovana Sarića 1), u utorak 7. maja u 11.00 časova biće održana javna sednica, na kojoj će biti prezentovan izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi uz učešće zainteresovanih građana i stručne javnosti.

Inače, posle današne sednice Gradskog veća, gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić je pojasnio da je, iako ne postoji zakonska obaveza da se prilikom donošenja Odluke o mesnim zajednicama organizuje javna rasprava, odlučeno da grad raspiše fakultativnu javnu raspravu, koja će trajati 10 dana.

- Građani će imati mogućnost da predlože izmene u pogledu teritorije mesnih zajednica, načina promene teritorije, ukidanja mesnih zajednica, procedure izbora članova saveta mesnih zajednica. Mislim da se radi o veoma važnoj odluci i da je jako važno da građani daju svoj sud. Upravo zbog toga su većnici i odlučili da građanima omoguće takvu priliku. Nadam se da će ona biti iskorišćena – istakao je on.  

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments