Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

5. jun 2019.

Nakon onog što može da se očisti teškom mehanizacijom, potrebno je i puno fizičkog rada, pa je danas upućen apel građanima Kraljeva, ali i cele Srbije da pomognu ukoliko su u mogućnosti

Oni koji mogu da pomognu u saniranju posledica poplava u Kraljevu treba da se jave šefovima mesnih zajednica u kojima bi mogli da rade fizičke poslove, ili u Odeljenje civilne zaštite, ali poziv važi i za volontere  iz drugih gradova i opština, kaže član Gradskog štaba za vanredne situacije Radoica Kočović.

- Ako volonteri dolaze sa strane, neophodno je da ponesu sopstvenu zaštitnu opremu ili alat, zato što, u slučaju da dođe veći broj volontera, možda nećemo biti u prilici da im obezbedimo sve to – ističe Kočović.

On dodaje da su potrebni i bageri, kamioni, kiperi.

- Grad je dobio od Vlade donaciju u nafti i određena sredstva, pa molim vlasnike vozila teške mehanizacije da se jave u nekadašnju Direkciju kako bi pomogli u saniranju posledica ove velike štete - pozvao je Kočović.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

2 Comments

 • Gost - Stanar

  Gost - Stanar

  Gde je sada onaj karavan "Budućnost Srbije" ?!
  • Ime: Stanar
 • Gost - Predrag

  Gost - Predrag

  Zasto sns u Kraljevu ne posalje svoje botove sendvicare da ociste Sircu,Adrane,Vrdila,Drakice i ostala sela u Kraljevu..i sve reseno za dva dana..dakle svi koji su isli na miting u BG..sada pravo u Sircu.
  • Ime: Predrag