Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

17. januar 2020.

Mladići rođeni 2002. godine, kao i rođeni od 1990. do 2001. koji iz odredjenih razloga nisu uvedeni u vojnu evidenciju, treba da se, radi uvodjenja u vojnu evidenciju jave u Centar Ministarstva odbrane za lokalnu samopuravu Kraljevo

Ministarstvo odbrane Srbije (na osnovu člana 15. Zakona o vojnoj, radnoj i materijalnoj obavezi) odredilo je Opšti poziv za sva lica muškog pola rodjena 2002. godine i starijih godišta (1990-2001.) koja iz odredjenih razloga nisu uvedena u vojnu evidenciju da se jave u Centar Ministarstva odbrane za lokalnu samopuravu (Ulica IV crnogorska b.b. (Kasarna Ribnica), radi uvodjenja u vojnu evidenciju.

Uvodjenje u vojnu evidenciju obavljaće se svakog radnog dana do 28.februara ove godine i to od 09.00 do 15.00 časova. Regruti koji se uvode u vojnu evidenciju treba da ponesu ličnu kartu, a ukoliko ne poseduju ličnu kartu, potrebno je da na uvid ponesu drugu javnu ispravu iz koje se može utvrditi identitet (u inostranstvu – važeću putnu ispravu).

Regruti koji borave u inostranstvu dužni su da se radi uvodjenja u vojnu evidenciju jave nadležnom diplomatsko-konzularnom predstavništvu Republike Srbije.

Sve informacije na telefon Centara Ministarstva odbrane za lokalnu samopuravu Kraljevo : 036/308-517.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments