Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

22. mart 2020.

Dok traje vanredno stanje neće se vršiti prijavljivanje na evidenciju nezaposlenih lica, niti će se evidentirati obavezno lično javljanje tražioca zaposlenja, a poslodavci zahteve treba da šalju elektronskim putem

 Na osnovu mera utvrđenih Odlukom o uvođenju vanrednog stanja u svim organizacionim jedinicama Nacionalne službe za zapošljavanje obustavljen je neposredan  rad sa strankama.

Neće se vršiti prijavljivanje na evidenciju nezaposlenih lica, niti će se evidentirati obavezno lično javljanje tražioca zaposlenja.

Molimo sve poslodavce, navodi se u saopštenju Pres službe Nacionalne službe za zapošljavanje, koji podnose zahtev za izdavanje ili produženje radne dozvole da ga upute elektronskim putem na mejl adrese filijala, u skladu sa obaveštenjem koje se nalazi na veb sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje u odeljku „dokumenti/dozvole za rad“. Takođe molimo sve klijente da koriste alternativne oblike komunikacije - telefon, mejl i drugo.

Kontakt telefoni i mejl adrese putem kojih zainteresovana lica mogu dobiti sve potrebne informacije vezane za rad filijala Nacionalne službe nalaze se na internet stranici NSZ www.nsz.gov.rs i na ullaznim vratima svake filijale.

O svim promenama režima rada sa strankama, blagovremeno ćemo informisati javnost, navodi se u saopštenju Pres službe NSZ.

 

 

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments