Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

30. mart 2020.

Da bi se smanjila mogućnost kontakta i dodatno zaštitilo zdravlje građana, iz „Elektroprivrede Srbije“ navode da je potrebno da potrošači zaključno sa 1. aprilom očitaju stanje na svom mernom uređaju i da podatke istaknu na ovaj način

„Elektroprivreda Srbije“ će u toku vanrednog stanja zbog epidemije koronavirusa uložiti maksimalne napore da u okviru redovnih aktivnosti očita brojila svih kupaca, poštujući sve mere zaštite, saopšteno je iz ove kompanije.

Da bi se smanjila mogućnost kontakta i dodatno zaštitilo zdravlje građana, iz „Elektroprivreda Srbije“ mole sve kupce da zaključno sa 1. aprilom očitaju stanje na svom mernom uređaju i da istaknu stanje brojila i datum očitavanja na vidnom mestu na ulazu u svoje objekte. Pored toga, mogu u narednim danima da jave stanje sa brojila pozivom na broj telefona koji je odštampan na računu, ili putem maila slanjem podataka (ime i prezime, adresa, ED broj i stanje na brojilu, datum očitavanja) na mail adrese prema lokaciji brojila. Adrese za distributivna područja su: područje Beograda je Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., za područje Vojvodine Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., za područje Kraljeva prijavastanja.kv@eps.rs  

 

za područje Kragujevca Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  i za područje Niša Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , EPS kao društveno odgovorna kompanija moli kupce da iskoriste ovu mogućnosti i jave očitano stanje brojila čime će se dodatno osigurati tačnost i ispravnost računa.

Iz ove kompanije apeluju na sve građane da budu odgovorni i striktno poštuju mere države donete zarad sprečavanja širenja korona virusa. Sve aktivnosti „Elektroprivrede Srbije“ usmerene su tako da su i u ovim vanrednim okolnostima obezbeđeni stabilna proizvodnja i nesmetano snabdevanje električnom energijom za privredu i građane Srbije, navode u svom saopštenju.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

2 Comments

 • Gost - E-mail

  Gost - E-mail

  Email za Kraljevo nije ispravan
  • Ime: E-mail
 • Gost - Nebojsa

  Gost - Nebojsa

  Biu
  • Ime: Nebojsa