Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

11. maj 2020.

NSZ podseća da više ne važi poseban režim za rokove u upravnim postupcima, a oni kojima je radni odnos prestao za vreme vanrednog stanja, zahtev za novčanu naknadu mogu da podnesu u roku od 30 dana počev od 7. maja

Nacionalna služba za zapošljavanje podseća korisnike svojih usluga da, po ukidanju vanrednog stanja, od 7. maja više ne važi poseban režim za računanje rokova u upravnim postupcima.

Pres služba Nacionalne službe za zapošljavanje u svom saopštenju podseća da:

1. stranke kojima je radni odnos prestao za vreme vanrednog stanja zahtev za novčanu naknadu mogu da podnesu u roku od 30 dana počev od 7. maja

2. rokovi za podnošenje zahteva za novčanu naknadu koji su počeli da teku pre uvođenja vanrednog stanja 15. marta godine,  prekinuti su i nisu tekli za vreme trajanja vanrednog stanja. Ovi rokovi nastavljaju da se računaju u preostalom delu počev od 7. maja.

3. svi rokovi za donošenje odluka od strane Nacionalne službe za zapošljavanje, a koji su istekli za vreme trajanja vanrednog stanja, produžavaju se za 30 dana počev od 7. maja.

4. dozvole za rad strancima čije je važenje isteklo za vreme vanrednog stanja nastavile su da važe sve do isteka vanrednog stanja. Rok za podnošenje zahteva za njihovo produženje je 30 dana počev od 7. maja.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments