Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

16. septembar 2020.

Gradsko veće Kraljeva uputilo je poziv za javnu raspravu o Nacrtu Plana kvaliteta vazduha grada Kraljeva za period od 2020. do 2025. godine, kojim poziva građane i stručnu javnost da učestvuju u javnoj raspravi

 Javna rasprava trajaće do 28. septembra, a tekst Nacrta ovog plana, zainteresovani  mogu naći na zvaničnom sajtu grada Kraljeva..

Učesnici u javnoj raspravi mogu da dostave primedbe, predloge i sugestije Odeljenju za inspekcijske poslove Gradske uprave (Odsek za zaštitu životne sredine) u pisanoj formi ili na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. na posebnom obrascu, najkasnije do 28. septembra do 9.00 časova.

U ponedeljak 28. septembra u 12.00 časova u svečanoj sali Gradske uprave (prizemlje), Trg Jovana Sarića broj 1, biće održana javna sednica, na kojoj će se, uz učešće zainteresovanih građana i stručne javnosti, razmotriti prispele primedbe, predlozi i sugestije, kao i primedbe, predlozi i sugestije izneti na javnoj sednici.

Za održavanje javne sednice važe protivepidemijske mere precviđene za okupljanja u zatvorenom prostoru.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments