Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

30. septembar 2020.

Svako od nas svojim glasom možete da doprinese da vrtić "Poletarac" Predškolske ustanove „Olga Jovičić Rita“ u Kraljevu dobije novo igralište za decu u akciji Pampersa, DM drogerija i Fondacije Ana i Vlade Divac

Kompanija „Pampers“, sa željom da mališanima obezbedi što srećnije detinjstvo, puno igre i smeha, udružila se sa dm drogerie markt Srbija i Fondacijom Ana i Vlade Divac u cilju da parkiće u vrtićima učine što veselijim i kvalitetnijim za najmlađe.

Svakom kupovinom Pampers pelena u DM drogerijama, svaki kupac učestvuje u doniranju za obnovu vrtića. Danas se završava nominacija vrtića iz Srbije koja je trajala dva meseca.

Oni koji su želeli da predlože vrtić trebalo je na Instagramu da zaprate IG profil Pampers Srbija, a zatim da postave fotografiju igrališta vrtića na svoj otključan IG profil. Uz naziv vrtića i kratak opis zašto baš taj vrtić nominuje, iz Kraljeva je to učinila jedna naša sugrađanka.

Ona je, poštujući pravila igre, nominovala vtić „Poletarac“ Predškolske ustanove „Olga Jovičić Rita“, napisavši kako smatra da  deca ovog vrtića zaslužuju funkcionalnije i opremljenije dvorište u kome provode veći deo dana. Vrtić „Poletarac“ ima 417. upisane dece, a osnovan je 1956.godine.

Svoj glas možete dati tako što ćete ući na ovaj POST na Instagramu, jer svaki „lajk“ više povećava mogućnost da vrtić "Poletarac" dobije novo igralište za decu u akciji "Digni prstić za svoj vrtić".

Trenutno, post sa predlogom da to bude vrtić „Poletarac“, nalazi se među predlozima sa najviše lajkova (trenutno ima skoro 2.000)!

Partneri projekta Fondacija Ana i Vlade Divac odlučiće kojim vrtićima će biti dodeljena donacija, na osnovu potreba vrtića.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments