Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

14. februar 2018.

Programom uređivanja građevinskog zemljišta za 2018. godinu, za učešće lokalne samouprave u izgradnji Atletskog stadiona planirano je 77 miliona dinara, a tender za izvođače radova biće raspisan do proleća

Atletski stadion u Kraljevu, koji nije rekonstruisan još od izgradnje 1972, tokom ove godine o čemu je Krug već pisao (ovde) konačno će biti obnovljen. Kada je, u maju prošle godine Slobodan Branković, direktor Atletskog saveza Srbije i bivši reprezentativac izrazio ovakva očekivanja, rečeno je i da je za to neophodno da se zatvori finansijska konstrukcija, Ove godine, u budžetu grada Kraljeva, za to je obezbeđeno 77 miliona dinara, a nedostajuća sredstva obezbediće Ministrstvo privrede. Predračinska vrednost jedne od ovogodišnjih kraljevačkih kapitalnih investicija je oko 135 miliona dinara, a projekat podrazumeva rekonstrukciju i proširenje borilišta, ali  i rekonstrukciju i dogradnju tribina, sanitarnog čvora, kao i podtribinskog prostora.

 Projekat se nalazi na odobrenoj listi projekata po Programu Ministarstva privrede o raspodeli i korišćenju sredstava za podršku unapređenju lokalne i regionalne infrastrukture – Gradimo zajedno – EIB9, odakle će biti finansirano oko 55 miliona dinara – potvrđuju iz Javnog preduzeća za uređivanje građevinskog zemljišta u Kraljevu. Raspisivanje zajedničke javne nabavke planirano je u prvom tromesečju ove godine godine, a planirani rok za završetak radova je 300 dana.

 

Glavni projekat radilo je preduzeće “GR Sport” iz Sremske Mitrovice, a tehničku kontrolu biro za projektovanje “Elgrad” iz istog grada. 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

2 Comments

 • Gost - ljiljana

  Gost - ljiljana

  daj boze da pocne rekonstrukcija stadiona a i ako pocne da se i zavrsi, pozdrav
  • Ime: ljiljana
 • Gost - Slavoljub

  Gost - Slavoljub

  He,he, projekat i tehnicka kontrola iz istog grada, problem u najavi tokom izgradnje, srecno.
  • Ime: Slavoljub