Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

27. februar 2018.

Tehnički detalji organizacije utakmica prve Lige nacija 2018. u konkurenciji odbojkašica i odbojkaša, bili su tema sastanka delegacije Odbojkašog saveza Srbije predvođene Zoranom Gajićem sa predstavnicima grada Kraljeva

U delegaciji Odbojkaškog saveza Srbije (OSS), pored predsednika Zorana Gajića, bili su Ivan Knežević, generalni sekretar OSS i Dragutin Ćuk, tehnički direktor OSS. U delegaciji Kraljeva, pored gradonačelnika, bili su Ivan Bunardžić, član Gradskog veća Kraljeva zadužen za međunarodnu saradnju, pristupne fondove i sport, Gordan Vilimanović, predsednik Međuokržnog odbojkaškog saveza Raško – Rasinskog okruga, i Stojan Paunović, potpredsednik OK Ribnica iz Kraljeva.

Na sastanku je razgovarano o tehničkim detaljima organizacije utakmica I Lige nacija 2018. u konkurenciji odbojkašica i odbojkaša.

Kraljevo će 25 – 31. maja biti u epicentru svetske odbojke, pošto će ugostiti odbojkaše (25 – 27. maja) Srbije (11. na rang listi FIVB), Brazila (1.), Italije (4.) i Nemačke (10.), a zatim i odbojkašice Srbije (3.), Rusije (5.), Turske (12.) i Belgije (13.) 29 – 31. maja u novoj Hali sportova u Kraljevu.

izvor: Odbojkaški savez Srbije

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Aleksandar

    Gost - Aleksandar

    Jedini grad u celom svetu koji ce ugostiti i zensko i musko takmicenje i koji ikada ugostio isti dogadjaj.
    Ponosni, bravo!!!
    • Ime: Aleksandar