Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

1. jun 2018.

Kraljevčanka, koja ima samo 15 godina, ispimpovala je večeras čak 148 puta fudbalsku loptu za 60 sekundi, pa kao apsolutni pobednik “Pimp zone“ u Kraljevu ide u finale sa šansom da sa 10 prijatelja ode u Rusiju na Svetsko prvenstvo u fudbalu

Petnaestogodišnja Jovana Pavlović zablistala je večeras u Kraljevu koje je bilo prva stanica akcije Radija S pod nazivom PIMP ZONA. Jovana je čak 148 puta ispimpovala fudbalsku loptu za 60 sekundi. Jovana će se, kao pobednik iz Kraljeva, takmičiti u finalu sa pobednicima ostalih gradova, a pobednik iz finala ide u Rusiju na najvažniju utakmicu srpskog fudbala sa 10 svojih prijatelja. 

Povodom predstojećeg svetskog prvenstva u fudbalu, nacionalni Radio S  koji pokriva celu Srbiju i vrlo je slušan, posetio je najpre Kraljevo. „Pimp zona“ narednih dana putovaće kroz Srbiju  (u utorak 5. juna stiže u Leskovac). Plan je da se obiđe desetak gradova u Srbiji, s ciljem promocije i implementacije sporta i razvoja sportskog duha, promovisanja srpskih gradova i njihove okoline i turističkih potencijala.

Partner Radija S na projektu je „Kia motors“, koji će  , iz grada koji bude imao pobednika poslati ekipu od 11 članova na Svetsko prvenstvo u Moskvu, na utakmicu Srbija-Brazil.

foto: RadioS

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments