Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

16. jun 2018.

Kraljevski klub američkog fudbala Kraljevo Royal Crowns vas poziva da učestvujete ili da posetite otvoreni turnir u beskontaktnoj verziji američkog fudbala - Flag Football, pod nazivom "Kraljevo Challenge"

Uz pomoć dva aktivna, ili bivša igrača američkog fudbala možete formirati svoj tim, igrati i zabaviti se na turniru. Za pobednike "Kraljevo Challenege" turnira, Krune su obezbedile kao nagradu originalne kačkete "Chicago Cubs" bejzbol tima. Napravite i prijavite svoj tim na: kraljevoroyalcrowns ili na telefon: 0612075352.

Pored ovog turnira, tokom dana će se odigrati i finalni školski turnir timova petih razreda Kraljeva. Posebno će biti zanimljiva prijateljska utakmica između seniorskih fleg ekipa domaćina sa timom Niš Imperatora, a na kraju će se odigrati i utakmica izmeču Juniora i Seniora Kraljevskih kruna. SATNICA:

14:00 - Školski Finalni Turnir (Timovi petih razreda osnovnih škola: "Sveti Sava", kombinovani tim škola "Dimitrije Tucović"-"Jovo Kursula", kombinovani tim "Braća Vilotijević"-"Čibukovački Partizani", tim škole "IV kraljevački bataljon", "Ribnica - Vuk Karadžić" i "Beranovac - Vuk karadžić")

16:30 - Kraljevo Royal Crowns vs. Niš Imperatori (prijateljska 5n5 fleg utakmica seniora/juniora)

17:30 - Kraljevo Challenge (Novoformirani Fleg Timovi)

19:30 - RC Juniori vs. RC Seniori (revanš)

PRAVILA IGRE:

- Pravila igre su opšta pravila Flag Football-a. Jedino što utakmice traju po poluvremenu 2x10 minuta "prljavo vreme", s tim što se u oba poluremena poslednji minut zaustavlja vreme. Za školske timove vreme utakmice je 2x8 minuta, a za zvanične timove Kraljeva i Niša irga se regularno vreme od po 2x20 minuta, fleg utakmice. Turnir se igra se uporedo na dva terena, sistem turnira se donosi na osnovu broja prijavljenih timova. Na početku turnira timovi se određuju žrebom.

PRAVO UČEŠĆA:

- Ovo je lokalni turnir, a, glavno pravilo je da svaka ekipa mora da broji minimum šest članova, od čega samo dva člana smeju da su bivši, ili sadašnji igrači američkog fudbala u svakoj od prijavljenih ekipa. Ne postoji dobno ograničenje.

PRIJAVE TIMOVA:

- Prijava flag football ekipa za Kraljevo Challenge je do 16. juna u ponoć na email: kraljevoroyalcrowns@gmail.com ili na telefon: 0612075352 Potrebno je dostaviti imena učesnika i pod kojim imenom TIM će nastupati!

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments