Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

14. septembar 2018.

Sa čelnicima Sportskog saveza Srbije gradski čelnici razgovarali su danas o manifestaciji koja je prevashodno namenjena deci, ali i o poboljšanju sportske infrastrukture: rekonstrukciji atletskog stadiona i o izgradnji zatvorenog bazena

Povodom predstojećeg Malog sajma sporta, koji će u novoj Hali sportova u Kraljevu biti održan 3. oktobra, gradski čelnici razgovarali su danas sa predstavnicima Sportskog saveza Srbije – generalnim sekretarom Goranom Marinkovićem, njegovim savetnikom Nemanjom Svjetličićem, kao i sa predsednikom Sportskog saveza Kraljeva Milošem Simovićem.  

Generalni sekretar Goran Marinković ocenio je da je Kraljevo grad sporta i da su ranija iskustva fenomenalna.

- Cilj manifestacije koja se održava u šest gradova Srbije je promocija sporta i zdravlja i da se deca odluče za bavljenje nekim od sportova koji će im biti predstavljeni – pojasnio je Marinković.

On je pohvalio novo rukovodstvo Sportskog saveza Srbije zbog, kako je rekao pokazane ambicioznosti i najavio podršku Sportskog saveza Srbije gradskom savezu za dobre projekte.

Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić naveo je da j zadatak Sportskog saveza Kraljeva da ove godine podigne Mali sajam sporta na viši nivo. Sa predstavnicima Sportskog saveza Srbije u Kraljevu je danas razgovarano i o izgradnji sportske infrastrukture u Kraljevu.

- Za nekoliko dana počinje rekonstrukcija atletskog stadiona sredstvima koje je grad obezbedio zajedno sa Ministarstvom privrede, a uskoro nas očekuje i novi projekat za izgradnju zatvorenog bazena u Kraljevu, za koji će Vlada Srbije obezbediti značajna materijalna sredstva, kako bi i mladi ljudi u Kraljevu imali mogućnost da se bave vaterpolom i plivanjem – istakao je gradonačelnik Terzić.

On je dodao da se zalaganje predsednika Srbije Aleksandra Vučića da širom Srbije bude izgrađeno nekoliko stadiona odnosi i na Kraljevo.

- Za to smo predložili lokaciju – prostor nekadašnjeg sportskog centra “Magnohrom”- najavio je Terzić.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments

Vreme

Kraljevo Serbia Partly Cloudy (night), 3 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:31 am   |   Sunset: 4:12 pm
93%     1.3 m/s     33.390 bar
Forecast
SRE Low: 3 °C High: 13 °C
ČET Low: 4 °C High: 11 °C
PET Low: 1 °C High: 8 °C
SUB Low: -2 °C High: 8 °C
NED Low: -2 °C High: 6 °C
PON Low: -1 °C High: 6 °C
UTO Low: -1 °C High: 7 °C
SRE Low: 0 °C High: 9 °C
ČET Low: 1 °C High: 7 °C
PET Low: -1 °C High: 5 °C