Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

14. septembar 2018.

Sportski radnici često razmišljaju samo o tome kako da potroše novac koji dobiju od grada, a ne trude se da obezbede dodatni novac ili da pronađu sponzora koji bi podržao klub, kritikuje gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić

Posle današnjeg sastanka sa predstavnicima Sportskog saveza Srbije, gradonačelnik Kraljeva Predrag terzić izjavio je da su sportski radnici u gradu na Ibru najčešće i najviše zainteresovani za to kako da dobiju što više novca iz gradskog budžeta.

- Problem je što neretko sportski radnici razmišljaju o tome kako da potroše novac koji dobiju od grada. Niko se nije trudio da obezbedi dodatni novac, pronađe sponzora koji bi podržao različite klubove. Najmanje se novac trošio na razvijanje mlađih kategorija i na takmičenja – ocenio je Terzić.

Od je dodao da je važno da se stvari polako menjaju.

-  Imamo novu upravu FK Sloga, novu upravu košarkaškog kluba, očekujem od njih bolje rezultate, da se penju rang po rang, kako bismo konačnio uspeli da u Kraljevu imamo dobar košarkaški, fudbalski, odbojkaški klub – smatra gradonačelnik Kraljeva.

Na pitanje hoće li biti pomoći grada gradskim klubovima koji su nekada igrali u najvišim rangovima takmičenja, a danas su tamo gde jesu, gradonačelnik Terzić odgovorio je kako smatra da grad pomaže sportskim klubovima u skladu sa svojim mogućnostima i da će, sa otvaranjem fabrika biti mnogo više novca u gradskom budžetu, koji će se koristiti za poodizanje infrastrukture, za ulaganja u selo, ali i za sport.

- Do tada treba da naučimo kako da racionalno trošimo novac, kako da se borimo sa drugima koji možda imaju više novcak, da roz bolju  organizaciju, više ambicija i više truda uspemo da budemo ravnopravni. Kada bude više novca, treba da zadržimo iste ideje, iste principe u funkcionisanju i da sa više novca i klubovi iz Kraljeva budu konkurentniji najboljim klubovima u zemlji. U fudbalu ne možemo da pretenduejmo na najviša odličja, ali možemo u odbojci, rukometu i drugim sportovima za koje je potrebno manje novca, ali i u košarci i vaterpolu onda kada budemo imali zatvoreni bazen – poručio je Terzić.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments