Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

2. novembar 2018.

Da je velika nada srpskog auto moto sporta, Jovan Lazarević (22) dokazao je duplom pobedom na legendarnoj stazi Mugello, na trci GT3 italijanskog šampionata vozeći Porsche 991 GT3 koji razvija 480 konjskih snaga

Automobilizmom se Jovan lazarević bavi, praktično, od svog punoletstva pre četiri godine. Te 2014. godine vozio je svoju prvu auto trku u Novom Sadu. Jovan je aktuelni šampion Srbije u klasi Yugo Hybrid na brdskim stazama i vicešampion na kružnim stazama, a prošlog vikenda učestvovao je prvi put na dve trke GT3 italijanskog šampionata na legendarnoj stazi Mugello.  Vozeći Porsche 991 GT3, koji razvija 480 konjskih snaga Jovan je pobedio na obe trke!

- Osećaj je fenomenalan,  pogotovo kada pobediš i po suvom, i po kiši! – rekao je Jovan za portal Krug.

On dodaje da, nažalost, mediji u Srbiji ne prate previše revnosno auto trke:

- Ali, kada napraviš "bum" svi se zainteresuju -  kaže  Jovan.

 Pogledate kako ta vožnja izgleda iz njegove perspektive:

Zanimljivo je da je uspeo da za kratko vreme dobije poverenje italijanskog tima DUELL RACE. To mu je pošlo za rukom kada je na testiranju u Italiji, na stazi Varano Circuit, izvezao najbolje vreme na toj stazi postignuto prethodnog trkačkog vikenda u klasi. Zato je usledio i poziv za učestvovanje na poslednjoj Endurance trci italijanskog GT3 šampionata.

- Prethodni trkački vikend je ujedno bio i poslednji trkački vikend za italijanski šampionat GRAN TURISMO. To je ujedno bila i moja prva trka u tom šampionatu. Sve je proteklo k i više nego odlično. Pobeda u subotu po sunčanom vremenu, a i pobeda u nedelju po jakoj kiši. Svi srećni i zadovoljni! – oglasio se Jovan lazarević na društvenim mrežama posle duple pobede, zahvaljujući  se sponzorima, timu i vernim najvijačima.

Sigurni smo da ćemo se Jovanovim pobedama tek radovati, pa mu uz sve čestitke za ono što je sada postigao, želimo da sa istim entuzijazmom nastavi da niže uspehe iza kojih nesumnjivo stoje konstantan rad i upornost.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments