Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

25. decembar 2018.

Za najuspešniju ekipu u Kraljevu je ove godine proglašen ženski košarkaški klub „Kraljevo“, za najboljeg trenera izabran je Rašo Babić iz FK „Kiker“, a za najboljeg sportskog radnika proglašen je Goran Jovanović iz Kajak kluba „Ibar“

Odlukom Sportskog saveza Kraljeva, u 2018. godini titulu najboljeg sportiste u kategoriji seniora dobio je Dušan Rajović, član Biciklističkog kluba „Metalac“, a njegov klupski kolega Srđan Đukelić nagrađan je u kategoriji sportista sa invaliditetom (ova nagrada prvi put je dodeljena ove godine).

 

Za najuspešniju ekipu u Kraljevu je ove godine propglašen ženski košarkaški klub „Kraljevo“, za najboljeg trenera izabran je Rašo Babić iz FK „Kiker“, a za najboljeg sportskog radnika proglašen Goran Jovanović iz Kajak kluba „Ibar“.

U kategoriji seniorke nagrađena je Jelena Erić iz Biciklističkog kluba „Metalac“, a u kategoriji juniora nagrađeni Nemanja Milenković iz Kik boks kluba „Kraljevo“ i Aleksandar Bošković iz Kajak kluba „Ibar“.

Među kadetima i pionirima najuspešniji u odlazećoj godini bili su David Luković iz Biciklističkog kluba „Metalac“, Vuk Bazić i Željana Čingelić iz „Kajak kluba Ibar“.

Posebno priznanje, za doprinos razvoju, promociju i afirmaciju kraljevačkog sporta dobio je novinar Aleksandar Daišević.

Pogledajte kadrove sa današnje dodele:

Sportski savez Kraljevo dodelio je danas i 19 zahvalnica sportskim radnicima koji su pomogli razvoju sporta, predstavnicima škola koje su pomogle organizaciju Malog sajma sporta u Kraljevu, Dečjem odmaralištu „Goč“, Sportskom centru „Ibar“, Školsoj upravi, Savezu za školski sport, privatnim preduzećima.

Predsednik Sportskog saveza Kraljeva Miloš Simović je podsetio da je dodela priznanja najboljim sportistima u Kraljevu poslednji put organizovana 31. marta 2015. godine kada su proglašeni najbolji u 2014, ali da je novo rukovodstvo Sportskog saveza krenulo je ambiciozno.

- Organizovali smo Mali sajma sporta a u okviru obeležavanja Dana Kraljeva, bili smo učesnici Sajma sporta u Beogradu.

Gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić je, najavivši da je grad za narednu godinu u budžetu predvideo veća sredstva za sport, posetio i na sve ovogodišnje sportske događaje organizovane u Kraljevu: Ligu nacija u odbojci u muškoj i ženskoj konkurenciji, kao i Dejvis kup meč sa Indijom.         

- Naredne godine nas očekuje Balkanski šampionat u atletici, koji će biti održan na rekonstruisanom atletskom stadionu pod obalom. Završili smo i projekat za izgradnju zatvorenog bazena, a u planu je i izgradnja fudbalskog stadiona. Kraljevo je uvek na mapi sportskih dešavanja i očekujemo da će u narednih nekoliko godina imati još bolje rezultate i da će sve veći broj Kraljevčana dolaziti u svoj grad sa medaljama koje imaju ili zlatni ili srebrni ili bronzani sjaj - poručio je Terzić.

Za pomoć i saradnju u realizaciji aktivnosti tokom ove godine, Sportski savez Kraljeva dodelio je zahvalnice i gradonačelniku Kraljeva, njegovom pomoćniku za omladinu i sport Nikoli Radeviću, većniku Ivanu Bunardžiću.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments