Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  1 / 5

Zvezda aktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

20. jun 2019.

Juniorska Balkanijada ove godine će, umesto u Kraljevu biti održana u Istanbulu, a razlog je kašnjenje radova na rekonsktrukciji atletskog stadiona za koje su, prema rečima nadležnih, krive loše vremenske prilike

U Kraljevu ove godine, nažalost, neće biti juniorske Balkanijade, ali će je najverovatnije biti sledeće“, izjavio je danas u Kraljevu Slobodan Branković, predsednik Atlestkog saveza Srbije. Prema njegovim rečima, za to su krive vremenske nepogode koje su uticale na to da radovi na rekonstrukciji atletskog stadiona u Kraljevu bud u obustavljeni.

- Kao što vidite, radovi traju, a mi smo održavanje juniorske Balkanijade pokušali da prolongiramo za dva meseca, kako bismo 14. septembra organizovali Balkanijadu u Kraljevu. Takav predlog, nažalost nije prihvatila Balkanska atletska federacija, jer su kalendari svih zemalja odavno usvojeni – objasnio je Branković.

Pogledajte celu izjavu Slobodana Brankovića:

On je dodao kako se nada da će Kraljevo naredne godine imati prilike da vidi mlade atletičare Balkana i da je najbitnije da će Kraljevo, ipak, dobiti reprezentativan sportski objekat.

- Kraljevo će 24. i 25. avgusta ove godine biti domaćin najboljim atletičarima Srbije, predvođenim Ivanom Španović i Strahinjom Jovančevićem, osvajačima medalja sa Evropskog šampionata – rekao je Branković, poručujući da se nada svečanom otvaranju Šampionata Srbije u atletici 24. avgusta.

Juniorska Balkanijada ove godine će biti održana u Istanbulu i počeće 13. jula, na dan kada je trebalo da bude otvorena u Kraljevu

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

13 Comments

 • Gost - Lens

  Gost - Lens

   Ko je imalo mozga imao, znao je vec mesecima da od dovrsetka stadiona nema nista. Niti ce biti u narednih par godina. U Srbiji jednostavno nema sposobnih ljudi.
  • Ime: Lens
 • Gost - Nedeljkovic M.

  Gost - Nedeljkovic M.

  Neverovatno je da niko od zvanicnika ne izadje i da konkretan odgovor. Ono sto se prica i nezvanicno cuje medju politicarima jeste da pojedini kadrovi iz SnS namestaju druge da bi podstakli smene u vrhu stranke. Ali je ipak veliki kriminal na delu dodatna sredstva se dele izmedju sebe kupuju se stanovi,donose se odluke na gradskom vecu samo tako uzima se mito,polako sve je dokumentovano. 
  • Ime: Nedeljkovic M.
 • Gost - Goci

  Gost - Goci

  Sramota, bezobrazluku nema kraja.
  • Ime: Goci
 • Gost - MKV1

  Gost - MKV1

  Istražnim organima, ako vi bilo volje za tim, ne bi bilo teško da utvrde ko je kriv za ovaj fijasko. Nerad, javašluk i verovatna krađa, a zatim i međunarodna sramota zbog nesposobnosti nadležnih...
  • Ime: MKV1
 • Gost - Stanar

  Gost - Stanar

  Naravno da treba da reaguje tužilaštvo!
  A da li će videćemo.
  Bitno je da gradsko veće samo donosi i deli rešenja u svačiju korist,e sad ko se ovajdio gospodo tužioci krenite na posao,da li će još neku katastarsku parcelu da dodele srećnom vlasniku ili da udele još jedno 15ak miliončića za završetak radova?
  • Ime: Stanar
 • Gost - miki

  Gost - miki

  1. Nije kriv vrrme . Vec radniks krivi zadto ne radi nista ima samo 2radnika na tetenu ..sram te bilo ..
  • Ime: miki
 • Gost - Dragan Vukadinović

  Gost - Dragan Vukadinović

  Brankoviću, to što si izjavio samo je prenošenje tuđih laži. Razlog kašnjenja nisu vremenske (ne)prilike, nego nerad izvođača. Kao bivši atletičar, juniorski reprezentativac Jugoslavije, pomno sam pratio radove na rekonstrukciji stadiona, kako sa svoje terase sa koje se vidi ceo stadion kao na dlanu, tako i prilikom čestih obilazaka stadiona. Od početka radova pa do pre nekoliko dana nikada na gradilištu nije bilo više od dva radnika, a to traje mesecima. Tek pre nekoliko dana se pojavilo njih 6-8, kada je montiran deo tribine, verovatno svečane lože. Za to bi neko trebalo da odgovara.
  • Ime: Dragan Vukadinović
 • Gost - Lepi cane

  Gost - Lepi cane

  Utesno je da kad Vucko dodje da drzi miting imace gde da bude
  • Ime: Lepi cane
 • Gost - Perisic

  Gost - Perisic

  Pripadnici odeljenja viseg tuzilastva za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije trebalo bi vec da reaguju na mnoge cinjenice i resenja koje ubrzano Gradsko vece grada Kraljeva donosi ovih dana!
  • Ime: Perisic
 • Gost - Miško

  Gost - Miško

  Mislim da bi ovde trebalo da imaju posla pripadnici Odeljenja višeg tužilaštva za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, da sve detaljno ispitaju od loše projektne dokumentacije a ipak su prihvatili tog investitora sa takvom projektnom dokumentacijom pa sve do priliva i odliva materijalnih sredstava.

  Takođe, i svi čelnici Grada Kraljeva od gradonačelnika, zamenika predsednika Skupštine  Kraljeva, kao i načelnik Raškog upravnog okruga morali kao moralni čin pa podnesu neopozive i momentalne ostavke.

  • Ime: Miško