Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

16. septembar 2019.

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020. godine naše rukometašice započinju u Kraljevu, a zbog te utakmice (koja će imati humanitarni karakter) u toku su radovi na izgradnji treće tribine

Na osnovu naloga Međunarodne rukometne federacije, a u skladu sa evropskim normama i pravilima, Sportski centar dobio je obavezu koju ocenjuju i kao dobru ideju, da naprave i treću tribinu, a onda i četvrtu koju će moći da koriste i osobe sa inavliditetom.

- U toku su radovi na trećoj tribini. Ona ima trajni karakter i moći će da se koristi za sva buduća dešavanja  u Hali sportova – kaže Zoran Knežević, direktor SC „Ibar“ u Kraljevu.

On podseća da će 25. septembra, ženska rukometna reprezentacija Srbije igrati kvalifikacionu utakmicu sa reprezentacijom Švajcarske, za odlazak Evropsko prvenstvo. - Meč će imati humanitarni karakter, odnosno ulaznice se neće naplaćivati, ali dobra volja i humanost naših građana, biće na ispitu. Zajedno sa  Rukometnim savezom, a u saradnji sa lokalnom samoupravom, prikupljaćemo sredstva, na dobrovoljnoj bazi, za pomoć našim najmlađim, a obolelim sugrađanima – pojašnjava Knežević.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments