Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

25. februar 2020.

Iznos sredstava opredeljenih iz budžeta za sportske klubove ove godine je isti kao prošle godine, ali danas je, uz najavu nekoliko velikih tačmičenja u Kraljevu, saopšteno da će kroz rebalans budžeta biti opredeljeno još sredstava za sport

Članovi Gradskog veća u Kraljevu doneli su danas odluku o odobrenju godišnjih programa u oblasti sporta na teritoriji grada i opredelili sredstava za realizaciju tih programa u ovoj godini. Sportski klubovi, udruženja i organizacije na teritoriji grada Kraljeva dobiće ukupno 56 miliona, što je isti iznos kao prošle godine.

- Kraljevo će u aprilu biti domaćin teniskog takmičenja, nakon toga „Lige nacija“ u muškoj odbojci, a tokom jula Kraljevo - košarkaškim reprezentacijama Slovenije, Turske, Litvanije i Srbije u juniorskoj konkurenciji. Grad će imati obavezu da obezbedi određeni iznos sredstava za održavanje takmičenja „Liga nacija“ u našem gradu, a očekujem da ćemo kroz rebalans budžeta opredeliti još sredstava za naše sportske klubove – najavio je gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić.

Od milionskih iznosa, najviše novca, i ove godine – 11 miliona dinara opredeljeno je za KK „Sloga“, za OK „Ribnica“ opredeljeno je 8.450.000 (1,45 miliona više nego u 2019.), ŽKK „Kraljevo“ 7.950.000 (dva miliona dinara više nego prošle godine), Fudbalski klub „Sloga“ – sedam miliona dinara, ŽRK „Metalac 2.250.000 (isto kao i prošle godine) i RK „Sloga“ 1.200.000 dinara (identično prošlogodišnjem iznosu).

Pogledajte tabelu sa opredeljenim iznosima:

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

2 Comments

 • Gost - Dejan

  Gost - Dejan

  I pored ovih narodnih para, narod opet plaća da bi mu se deca bavila sportom u istim tim klubovima ?!?!?!
  • Ime: Dejan
 • Gost - Milan

  Gost - Milan

  Bruka i sramota!
  • Ime: Milan