Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

6. april 2020.

Na inicijativu Sportskog saveza grada Kraljeva, kraljevački sportisti priključili su se kampanji „Ostani kod kuće“, a deo njih danas je na gradskim ulicama još jednom pokušao da pokaže građanima kako se dobija najvažniji meč

Sportski savez grada Kraljeva, od samog početka vanrednog stanja i usložnjavanja situacije izazvane širenjem nove vrste koronavirusa Covid 19, pokušava da da doprinos sa svoje, sportske strane. Odlučili su da to učine pozvavši sve aktivne, ali i neke bivše sportiste (koji danas da učestvuju u sportu na neki drugi način, kao treneri ili sportski radnici) da se uključe u kampanju „Ostani kod kuće“. Javilo im se dosta sportista koji su građanima Srbije želeli da poruče da budu disciplinovani.

- Zahvaljujem se svima koji su učestvovali u ovoj kampanji, koja i dalje traje i trajaće do kraja vanrednog stanja, jer je sve ovo prelep gest kojim smo pokazali zajedništvo i disciplinu. To, inače, krasi sve sportiste, pa smo na taj način pokazali da, kad je najteže, znamo kako da pobedimo najvažniji meč – kaže Miloš Simović, predsednik Sportskog saveza grada Kraljeva.

Sportisti šalju video klipove koje su sami snimili, daju svoje mišljenje o aktuelnoj situaciji, apeluju na građane da budu disciplinovani, da ostanu kod kuće kuće, daju neke lične primere kako se sami bore protiv ove situacije.

Reklamne spotove koji su do sada urađeni možete pronaći na Instagram profilu i na FB stranici Sportskog saveza grada Kraljeva

Vladimir Usiljanin, kapiten Odbojkaškog kluba „Ribnica“ kaže da su se punog srca priključili akciji koja na građane apeluje da stanu u svojim domovima.

- Mislim da je to prava stvar. Iako nije uvek lako ispoštovati sve mere, smatramo da moramo da budemo disciplinovani. Mi sportisti često ističemo da postoji mnogo načina da se ostane u formi i na neki improvizan način dok smo kod svojih kuća. Nije sve ovo toliko strašno, a jako je bitno da budemo istrajni u svemu ovome do kraja, jer je situacija jako ozbiljna – istakao je Usiljanin, ocenjujući da je situacija jako ozbiljna.

Tanja Živanović (ŽKK Kraljevo) takođe je pozvala građane Kraljeva da ostanu kod kuće:

- Situacija kod nas je dramatična, ljudi gube živote, a jedini način da ostanemo živi i zdravi je da da budemo disciplinovani i strpljivi.

Marija Jevđić, predsednica Kik boks kluba „Sloga“ i poslanica u Narodnoj skupštini podsetila je da su u prethodnih desetak dana naši sugrađani mogli da čuju poruke kraljevačkih sportista iz raznih delova sveta.

- Zaključak svih njih je samo jedan: da treba da ostanemo kod kuće da bi ova situacija, koja nije nimalo laka - prošla što pre. Samo tako nićemo u prilici da se svi što pre vratimo treninzima i da Kraljevu i Srbiji (pošto imamo mnogo sportista koji su u nacionalnim timovima) donesemo mnogo medalja. Mislim da je mala žrtva da sada ostanemo kod kuće, da zanemarimo na treninge nekih mesec dana, jer će rezultat toga biti veliki i doprineti da se i za Kraljevo, i za Srbiju čuje u svim sportskim krugovima – poručila je Jevđić.

Kraljevački sportisti danas su, u centru Kraljeva, deljenjem zaštitnih maski još jednom pokušali da sugrađanima poažu koliko je važno da koriste zaštitnu opremu i da ostajanjem kod kuće pokažu da su svi razumeli kako se dobija najvažniji meč-

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

3 Comments

 • Gost - Пинк

  Gost - Пинк

  Ово су СНС спортисти
  • Ime: Пинк
  • Gost - Covid-kv

   Gost - Covid-kv

   Naravno da je SNS kampanja.
   Ovaj Simović i otac članovi SNS ova bokserka takodje tamo neka koalicija sa njima i uhvatili ovo dvoje mladih sportista da prikriju kampanju. Sramota koriste Spirtski savez za ove gluposti.
   Mada kad se pogleda kako se i kome dele pare nije no čudo ali proći će i ovo pa će da radi čistka!
   • Ime: Covid-kv
   • Gost - Rade

    Gost - Rade

    Bokserka je u republičkom parlamentu, poslanik od koga ni vrapci  ne mogu imati vajde...a nešto se ne javljaju i ono troje poslanika sa kupljenim diplomama.Možda imaju nešto da poklone građanima i oni.
    • Ime: Rade