Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

17. jun 2020.

Dajemo maksimum da posvetimo pažnju svim amaterskim klubovima u Srbiji, gde se ulaže u sport i fudbal , zato što jedino tako možemo da dođemo do dobrih rezultata, poručio je u Kraljevu potpredsednik FSS Marku Panteliću

Predstavnici Fudbalskog saveza Srbije podelili su danas pakete sportske opreme amaterskim fudbalskim klubovima grada Kraljeva.

Delegaciji u kojoj su bili potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić i generalni sekretar Jovna Šurbatović, zahvalio se gradonačelnik Kraljeva, poručujući da  fudbal u Srbiji ne čine samo „Crvena zvezda“ i „Partizan“, klubovi superlige, već i mali, amaterski, mahom seoski, klubovi u kojima rade entuzijasti“.

On je ocenio i da pomoć u opremi za 49 amaterskih fudbalskih klubova sa teritorije Kraljeva predstavlja nadu da će Kraljevo jednog dana biti, ne samo grad amaterskog fudbala, već i grad u kome će se igrati prvoligaški fudbal.

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić kaže da je planirana podela oko 2.600 sportskih paketa na teritoriji cele Srbije, od kojih je skoro 2.000 već podeljeno, a ostali amaterski klubovi će ih dobiti do kraja ove ili početkom naredne godine.

- Ovo je akcija koju smo obećali, naša dužnost i obaveza, ali i zadovoljstvo, da pokažemo svim amaterskim klubovima da podjednako obraćamo pažnju na njih, kao i na superligaše. Dajemo maksimum da posvetimo pažnju svim amaterskim klubovima, u svim mestima u Srbiji, gde se ulaže u sport i fudbal jer samo sa velikom verom i entuzijazmom možemo da dođemo do dobrih rezultata – kazao je Pantelić..

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments